|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε kwstas original Νομίζω ότι αναφέρω περί αμμωνιας
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι το ξερει, απλα του κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφεραι σαν λογο του το οτι μπορει και αυτο να κανει τον οσκαρ να μην ειναι καλα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ παιδιά σημασία εξάλλου έχει να διορθωσουμε το προβλημα του φίλου και να σώσουμε το ψάρι
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι του λετε τι να κανει για να φυγει το στρες απο το ψαρι, κανεις δεν του λεει οτι τα λίτρα του ειναι λιγα για οσκαρ. οταν μεγαλωσει αρκετα τι θα το κανει? οσο παει θα στρεσαρεται και θα ζοριζεται περισσοτερο ακριβως επειδη μεγαλωνει γρηγορα και τα λιτρα ειναι λιγα
|
|
|||
|
|||
![]()
200 λίτρα για ένα Oscar και λες ότι είναι λίγα; Νομίζω ότι γινόμαστε λίγο υπερβολικοί (γνώμη μου πάντα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα λιτρα ειναι μια χαρα για ενα οσκαρ μονο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου γιοργιο εχω πληρης πληροφορηση οσον αφορα τα λιτρα για καθε ειδους ψαρι. Πρωτου παρω το ψαρι ειχα ενημερωθει. Τα λιτρα του ειναι ο,τι πρεπει για τωρα και μην ανησυχεις για το μελλον του, εχω ετοιμο ενα 500λιτρο ολο δικο του αφου επεκταθει στα 20cm και πανω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
H φιλτρανση του ενυδρειου ειναι 2πλη. Το φιλτρο ειναι στρωμενο με το μακαρονακι του με το βαμβακακι του και το σφουγκαρακι του. Η αμμωνια πηγε 0 τελικα αφου το φροντιζω με φαρμακα αντιχλωριακα και Nitrivek της Sera. Τον ψαρι μου τον ταιζω 4 λεπτα την ημερα καθημερινως με πελετς και καποιες φορες 1 - 2 φορεσ την εβδομαδα του κανω και παρτι με γαριδες. Αυτα για τωρα. Περιμενω νεα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
αμμο για οσκαρ | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-06-10 13:48 |
Γεννα οσκαρ | ANEMOS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 30-05-08 23:24 |
οσκαρ αρωστο | KWSTAS718 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 29-10-06 10:05 |