|
|
||||
|
||||
![]()
Πηνελοπη, λυπαμαι και εγω πολυ για το ψαρακι σου καθως παρακολουθουσα το θεμα σου απο την αρχη.
Αυτο που λες ειναι λιγο αδικο ομως γιατι αν καποιος δεν ξερει,οπως εγω,τι θεραπεια να σου πει και να σου προτεινει? Η κατηγορια των ασθενειων δεν ειναι κατι απλο,οπως αν θα βαλεις χαλικι ή αμμο και τι φιλτρο θα χρειαστεις, γι'αυτο και μονο καποιος αρκετα εμπειρος μπορει να απαντησει. Σε καταλαβαινω παντος και ξερω πως νοιωθεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι οταν τα δεις τα πραγματα ποιο ψυχραιμα θα καταλαβεις τι λεω!!
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον παρατηρησα οτι μεσα στο ιδιο χρονικο διαστημα περισσοτεροι απαντησανε για να υποστηριξουν τον εαυτο τους οταν τουσ "εθιξα" παρα για να σωθει το χρυσοψαρο. Και ως απαντηση για καποιον που με ρωτησε τι εκανα για να μην πεθανει:
1. Επανελαβα τισ μετρισεις μου 2. Καθαρησα κατα 50% το νερο του ενυδρειου 3. Αγορασα αλατι και φαρμακο για το ψαρι (αφου πηγα σε 5 μαγαζια και εφαγα πικρα) 4. Απομωνωσα το ψαρι και κοιταζα για τυχον καλυτερευση της καταστασης του. 5. Εφαγα το νετ και διαβασα ενα σωρο πληροφοριες που εν τελη δεν με βοηθησαν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελος παντων να προσπαθησεις μεσω αυτης της εμπειριας να καταλαβεις οτι ενας χομπιστας που εχει να κανει με ζωντανα θα πρεπει να εχει στο συρταρι του φαρμακα για απλες θεραπειες οπως αυτα που σου αναφεραμε παραπανω για την αποφυγει τετοιων καταστασεων και επισης καλη παρατηρηση των κατοικων του ενυδρειου του!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() το ειχες σε αστρωτο ενυδρειο ταλαιπωρηθηκε και τα στο τελος τεζα
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κριμα να απαντας ετσι ομως...οσοι θελουν βοηθανε οσοι ξερουν ακομα καλυτερα αλλα δεν γινεται να εχεις τετοιες απαιτησεις...
ενα φορουμ ειναι οχι κτηνιατρειο... επισης δεν εχουν ολοι εμπειρια με χρυσοψαρα...ειναι αχαριστια αυτο που λες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 28-03-11 στις 23:07 |
|
||||
|
||||
![]()
και τι να σου πουν δηλαδη οι υπολοιποι 300????? την στεναχωρια σου για τον χαμο του ψαριου σου δεν πρεπει να την ξεσπας επανω στους υπολοιπους αλλα στον ιδιο τον εαυτο σου.. ο καθενας ειναι υπευθυνος για τα ζωα που φιλοξενει.. και τι να εγραφαν δηλαδη?? απαξ και γερνει το ψαρι εχει τελειωσε η ιστορια, δεν σωζεται....
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν αποδεχονται την ευθηνη τους για καποιο λαθος και θελουν να τη μεταφερουν στους αλλους. η κοπελα μαλλον ανηκει σε αυτην την κατηγορια.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι σωστο να κραζεις το κοσμο επειδη δεν γνωριζει την απαντηση σε αυτο που σε απασχολει, και εγω εχω αρρωστο δισκακι και ολη μερα εχει απαντησει μονο ενα ατομο τι πρεπει να κανω να τα βαλω με θεους και δαιμονες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό ακριβώς... Οι απαντήσεις που έχουν να κάνουν με ασθένειες, έχουν ευθύνη και θέλουν εμπειρία και γνώση από αυτόν που τις δίνει. Γιαυτό και είναι πάντα πιο λίγες. Είναι εύκολο να λέμε για φυτά και διακόσμηση και να πετά ο καθενας το μακρύ και το κοντό του. Δεν έγινε και τίποτε. Οταν όμως έχουμε να κάνουμε με άρρωστα ψάρια, πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις συμβουλές, ή έστω να κάνουμε τις σωστές ανιχνευτικές ερωτήσεις. Η κατάσταση δυσκολεύει όταν η αρρώστεια είναι στην τελική φάση (γιατί τότε γίνεται αντιληπτή από τον αρχάριο), και καλούμαστε να βρούμε τί είναι και τί θεραπεια γίνεται.....Ελάχιστοι νομίζω μπορουν να ανταποκριθούν σε αυτό. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεφτίζουν τα πτερύγια του. | Dimitrisss123 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 21 | 28-01-10 14:24 |
μαζεμένα πτερύγια... | domenico | Ζωοτόκα | 9 | 17-12-08 09:10 |
Τσιμπημένα πτερύγια σε Σκαλάρι | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-10-06 11:56 |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Πτερύγια - Κρόσια!!! | John T | Bettas | 6 | 26-12-04 21:54 |