|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω οσους απαντησαν. για τους υπολοιπους 319 δεν ξερω τι να πω. μπορει να χε μεγαλυτερη σημασια να απαντησουν σε ηλιθια θεματα και να πουνε μπραβο σε καλοφτιαγμενα ενυδρια παρα να βοηθησουν με ενα ψαρι που πεθενει.
φυσικα τα ψαρια μπορει να μην σημενουν τιποτα για σας και να υπαρχουν μονο για να στολιζουν τα ακριβα σαλονια σας. οπως και να χει το ψαρακι μου απεβιωσε σημερα. αυτο μπορει να οφειλεται σε καποια αθενεια που ισως ειχε αλα και στην απειρη αδιαφορια σας. ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι Πηνελοπη. Καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι γιατί έχω χάσει κι εγώ αγαπημένα μου χρυσόψαρα....Η πικρία όμως δεν βοηθάει. Συνήθως είναι δύσκολο να μαντέψει από μακριά κάποιος άς πούμε "έμπειρος" ποιά είναι η ασθένεια και να επέμβει αποτελεσματικά, πολύ περισσότερο δέ, όταν αυτή είναι σε τελικό στάδιο, όπου όσες γνώμες και να μαζευτουν είναι πλεον αργά. Δυστυχώς, αρκετές ασθένειες δεν εντοπίζονται εγκαίρως από τον κάτοχο του ψαριού, ακόμη κι άν είναι έμπειρος. Βλέπεις μετά τα συμπτώματα χωρίς να ξέρεις τί τα προκάλεσε πολλες φορές.
Στο φόρουμ όλοι είναι καλοπροαίρετοι και προσπαθούν να βοηθήσουν όταν βέβαια έχουν μια γνώμη για το θέμα. Δεν είναι ζήτημα αδιαφορίας..... |
|
|||
|
|||
![]()
αρκετοι δεν εχουν την εμπειρια για να απαντησουν. σε περιπτωση που σου απαντουσαν 319 ατομα, να εισαι σιγουρη οτι θα ειχες τουλαχιστον 100 διαφορετικες αποψεις, οποτε θα μπερδευοσουν περισσοτερο.οταν σου ζητησαν μετρησεις νερου δεν τις εδωσες.για να τελειωνω,μην κατηγορεις τα παιδια γιατι νομιζεις οτι δεν σε βοηθησαν
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα για τον ψαρουλη σου!!!αλλα θελω πραγματικα να ακουσω τι ακριβως εκανες μεχρι να ερθει το τελος!!!
γιατι καλα κραζεις τους αλλους αλλα εσυ εκανες κατι απο ολα αυτα που σου ειπαμε να κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
Πηνελοπη, λυπαμαι και εγω πολυ για το ψαρακι σου καθως παρακολουθουσα το θεμα σου απο την αρχη.
Αυτο που λες ειναι λιγο αδικο ομως γιατι αν καποιος δεν ξερει,οπως εγω,τι θεραπεια να σου πει και να σου προτεινει? Η κατηγορια των ασθενειων δεν ειναι κατι απλο,οπως αν θα βαλεις χαλικι ή αμμο και τι φιλτρο θα χρειαστεις, γι'αυτο και μονο καποιος αρκετα εμπειρος μπορει να απαντησει. Σε καταλαβαινω παντος και ξερω πως νοιωθεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι οταν τα δεις τα πραγματα ποιο ψυχραιμα θα καταλαβεις τι λεω!!
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον παρατηρησα οτι μεσα στο ιδιο χρονικο διαστημα περισσοτεροι απαντησανε για να υποστηριξουν τον εαυτο τους οταν τουσ "εθιξα" παρα για να σωθει το χρυσοψαρο. Και ως απαντηση για καποιον που με ρωτησε τι εκανα για να μην πεθανει:
1. Επανελαβα τισ μετρισεις μου 2. Καθαρησα κατα 50% το νερο του ενυδρειου 3. Αγορασα αλατι και φαρμακο για το ψαρι (αφου πηγα σε 5 μαγαζια και εφαγα πικρα) 4. Απομωνωσα το ψαρι και κοιταζα για τυχον καλυτερευση της καταστασης του. 5. Εφαγα το νετ και διαβασα ενα σωρο πληροφοριες που εν τελη δεν με βοηθησαν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελος παντων να προσπαθησεις μεσω αυτης της εμπειριας να καταλαβεις οτι ενας χομπιστας που εχει να κανει με ζωντανα θα πρεπει να εχει στο συρταρι του φαρμακα για απλες θεραπειες οπως αυτα που σου αναφεραμε παραπανω για την αποφυγει τετοιων καταστασεων και επισης καλη παρατηρηση των κατοικων του ενυδρειου του!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() το ειχες σε αστρωτο ενυδρειο ταλαιπωρηθηκε και τα στο τελος τεζα
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κριμα να απαντας ετσι ομως...οσοι θελουν βοηθανε οσοι ξερουν ακομα καλυτερα αλλα δεν γινεται να εχεις τετοιες απαιτησεις...
ενα φορουμ ειναι οχι κτηνιατρειο... επισης δεν εχουν ολοι εμπειρια με χρυσοψαρα...ειναι αχαριστια αυτο που λες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 28-03-11 στις 23:07 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό ακριβώς... Οι απαντήσεις που έχουν να κάνουν με ασθένειες, έχουν ευθύνη και θέλουν εμπειρία και γνώση από αυτόν που τις δίνει. Γιαυτό και είναι πάντα πιο λίγες. Είναι εύκολο να λέμε για φυτά και διακόσμηση και να πετά ο καθενας το μακρύ και το κοντό του. Δεν έγινε και τίποτε. Οταν όμως έχουμε να κάνουμε με άρρωστα ψάρια, πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις συμβουλές, ή έστω να κάνουμε τις σωστές ανιχνευτικές ερωτήσεις. Η κατάσταση δυσκολεύει όταν η αρρώστεια είναι στην τελική φάση (γιατί τότε γίνεται αντιληπτή από τον αρχάριο), και καλούμαστε να βρούμε τί είναι και τί θεραπεια γίνεται.....Ελάχιστοι νομίζω μπορουν να ανταποκριθούν σε αυτό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεφτίζουν τα πτερύγια του. | Dimitrisss123 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 21 | 28-01-10 14:24 |
μαζεμένα πτερύγια... | domenico | Ζωοτόκα | 9 | 17-12-08 09:10 |
Τσιμπημένα πτερύγια σε Σκαλάρι | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-10-06 11:56 |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Πτερύγια - Κρόσια!!! | John T | Bettas | 6 | 26-12-04 21:54 |