|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κωστα, εαν ενδιαφερθουν, ενημερωσε μας για να τους στειλουμε αφισες.
Ειναι προτιμοτερη η τοποθετηση μιας αφισας, παρα το στησιμο ενος ενυδρειου με αβεβαιο μελλον, ας μην αφησουμε τον ενθουσιασμο να μας οδηγησει σε ουτοπικες προτασεις. Εξαλλου οι νεες αφισες, εχουν εκσυγχρονιστει και διαθετουν επανω τους QR code τον οποιο μπορουν να σκαναρουν οι περαστικοι και να βρεθουν κατευθειαν στην αναλογη σελιδα ενημερωσης του ΠΣΦΕ, μεσα απο το κινητο τους.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη, πιθανώς και να ενδιαφερθούν μιας και το σκεπτικό του μέιλ ήταν το έκανες που το έκανες το κακό, βοήθα να το συμμαζέψουμε....
θα δείξει.... ό,τι μέιλ πάρω πάντως θα κοινοποιηθεί εδώ και σε περίπτωση όπου συμφωνήσουν είτε για το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης είτε και σε άλλα ΙΚΕΑ ας πάει κάποιος από το Σύλλογο.... εν αναμονή και πάλι... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα, πολύ καλή κίνηση και έφερε το επιθυμητό και απρόσμενο αποτέλεσμα.
Αν βάλουν και τις αφίσσες, θα είναι μεγάλη επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν δυνατόν να μην φάμε πόρτα για τα πόστερ, τις αφίσες και οτιδήποτε αιωρούμενο? Πάντως δεν είναι απαραίτητα αρνητική η απάντηση.....
Αντιγράφω την απάντηση τους.... "Dear Mr. Iliadis, Thank you for your return email. Regarding your proposal, since there is no possibility for us to hang posters in the stores, we suggest and would welcome any information and/or training material that you might posses and are able to provide us in order to determine what can be incorporated into our already existing employee training programs. Thank you again for your interest. Best Regards, Nicholas Karavanatzis" |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό. Έφυγε το ψαράκι από το βάζο, έφυγε και από το μαγαζί, τέλος.
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται παλιά καραβάνα ο Καραβανατζής............
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια παιδια.Αν παντως εβαζαν κ αφισες θα ηταν πρωτοφανες.
Αλλα γιατι ανταλλασετε mail στα αγγλικα? Ελληνας δεν ειναι υπευθυνος των ικεα στην Ελλαδα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενομενη η αρνηση, και κατανοητη.
Απο δω και περα το μονο που ειναι αμεσα εφαρμοσιμο ειναι η υποδειξη καποιων ενημερωτικων λινκ. Αν ειχαμε φυλλαδιο για την καμπανια των χρυσοψαρων θα στελναμε αλλα δεν υπαρχει κατι.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Πολύ ενέργεια ξαφνικά... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-05-06 23:36 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |