|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την απαντηση.
Δεν νομιζω οτι ωφελουν οι ακραιες εκδηλωσεις ζωοφιλιας ή ριξιμο στην πυρα των ανενημερωτων επιχειρησεων και εμπορων. Η πιο καλη προταση στο καταστημα θα ηταν να τους βοηθησουμε να στησουν στη θεση της γυαλας, ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ...συμφωνω και με delta..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για την πολύ καλή προσπάθεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κωστα, εαν ενδιαφερθουν, ενημερωσε μας για να τους στειλουμε αφισες.
Ειναι προτιμοτερη η τοποθετηση μιας αφισας, παρα το στησιμο ενος ενυδρειου με αβεβαιο μελλον, ας μην αφησουμε τον ενθουσιασμο να μας οδηγησει σε ουτοπικες προτασεις. Εξαλλου οι νεες αφισες, εχουν εκσυγχρονιστει και διαθετουν επανω τους QR code τον οποιο μπορουν να σκαναρουν οι περαστικοι και να βρεθουν κατευθειαν στην αναλογη σελιδα ενημερωσης του ΠΣΦΕ, μεσα απο το κινητο τους.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη, πιθανώς και να ενδιαφερθούν μιας και το σκεπτικό του μέιλ ήταν το έκανες που το έκανες το κακό, βοήθα να το συμμαζέψουμε....
θα δείξει.... ό,τι μέιλ πάρω πάντως θα κοινοποιηθεί εδώ και σε περίπτωση όπου συμφωνήσουν είτε για το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης είτε και σε άλλα ΙΚΕΑ ας πάει κάποιος από το Σύλλογο.... εν αναμονή και πάλι... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα, πολύ καλή κίνηση και έφερε το επιθυμητό και απρόσμενο αποτέλεσμα.
Αν βάλουν και τις αφίσσες, θα είναι μεγάλη επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη. Ένα υπέροχο ενυδρείο είναι το καλύτερο παράδειγμα και τρόπος να περάσει κανείς θετικά το επιθυμητό μήνυμα ![]() ------------------------- Το έστειλε και στα κεντρικά που είναι εκτός Ελλάδας. Η κοινοποίηση έγινε εδώ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 15-03-11 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Πολύ ενέργεια ξαφνικά... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-05-06 23:36 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |