|
|
||||
|
||||
![]()
650 απο βουλγαρια απο ελλαδα 1000 +++
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι στο καταλληλοτερο φορουμ για να ρωτησεις !!!
![]() ![]() ![]() Και με κατω απο 1000 βρισκεις απο εκτροφειο , ψαξε πρωτα εκει κα ι αν απογοητευτεις ...
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ομως τοσο ακριβο?
μου κανει εντυπωση...πως ενα τετοιο σκυλι να ειναι τοσο ακριβο? ![]() δεν το θελω για μενα,δεν μ αρεσει αλλα ξερω ατομα που τρελενονται και απορω που ειναι το ωραιο πανω του και δεν το βλεπω εγω! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ένα σκυλί μπορεί να γοητεύσει κάποιον με διάφορους τρόπους.
ένας είναι η εμφάνιση του, ένας άλλος είναι ο χαρακτήρας του και κάποιος άλλος οι ικανότητες του. η διαφορά είναι ότι εμείς ως ιδιοκτήτες έχουμε διαφορετικά κριτήρια ως προς το τι ζητάμε |
|
||||
|
||||
![]()
είναι ακριβότερα απο άλλες φυλές για πολλούς λόγους και διαφορετικούς ανάλογα την πηγή
τα καθαρόαιμα και ελεγμένα είναι ακριβά γιατί η φυλή έχει πολλά προβλήματα υγείας και απαιτούνται πολλές εξετάσεις στους γονείς-συνήθως κάνουν λίγα κουτάβια και χρειάζονται καισαρική τομή επίσης έχουν μεγάλη ζήτηση τα πετσοπένια μόνο λόγο ζήτησης..... σε καμία περίπτωση δεν πέρνουμε σκυλιά απο πέτσοπ - αλλά γαλλικά μπουλντογκ δεν πέρνουμε απο πέτσοπ σε καμία περίπτωση είς την νιοστή δύναμη έχουν υπερβολικά προβλήματα υγείας- κάνε μιά γκούγκλ french Bulldog wikipedia και πήγαινε στο health......... το αυτό ισχύει και για τα πάγκ -επίσης τρελλή ζήτηση |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ειναι καλυτερα να αποφυγω τα pet shop ε?
εγω ειχα στο νου μου να το επερνα απο pet shop οπως το pet city που ειναι αλυσιδα και εκει το ιδιο ισχυει? κι αν θελησω να το αγορασω ξερει κανεις καπου που να μπορεσω να παρω ενα υγιες και σε χαμηλη οσο γινεται τιμη? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ | alessa6561 | Άλλα ζώα | 16 | 27-12-07 05:41 |
Συναντηση στον Γαλλικο ποταμο | sv2fpi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 21-02-04 18:10 |