|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ειναι καλυτερα να αποφυγω τα pet shop ε?
εγω ειχα στο νου μου να το επερνα απο pet shop οπως το pet city που ειναι αλυσιδα και εκει το ιδιο ισχυει? κι αν θελησω να το αγορασω ξερει κανεις καπου που να μπορεσω να παρω ενα υγιες και σε χαμηλη οσο γινεται τιμη? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
για γαλλικο bulldog φυσικα!
|
||||
|
||||
![]()
η φτηνότερη και ασφαλέστερη επιλογή είναι κάποιο Γαλλικό εκτροφείο αλλά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο και ένα ταξίδι στην Γαλλία
στην Γαλλία υπάρχουν κάποια εκτροφεία γαλλικών μπούλντογκ που πραγματικά είναι υγιέστατα -γεννάνε φυσιολογικά-δεν έχουν αυτό το συνεχές ροχαλητό όταν αναπνέουν και πολλά απο αυτά διαπρέπουν και σε αγώνες ευελιξίας - γεγονός αξιοθαυμαστο για γαλλικό μπούλντογκ χοντρικά μπορώ να πώ ότι με κανα χιλιάρικο μαζί με τα αεροπορικά εισητήρια μπορεί να βρείς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γιαυτο ρωτησα μας μπερδεψες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το λεει πανω
![]() καλα τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα με αυτα τα σκυλια? γιατι στην αθηνα δεν υπαρχει κανεις που να εχει εκτροφειο σωστο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ότι προτείνω στην Γαλλία είναι γιατί εκεί ξέρω φίλους που πήραν καταπληκτικά μπούλντογκ που τα έχω ζήσει και έχω δεί ότι δεν γουργουρίζουν και δεν υποφέρουν
επίσης έχω δεί τις εξετάσεις των γονιών δεν είπα ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει...ίσως να μην υπήρχε τότε που πήραν οι φίλοι μου (δύο ο ένας και 3 ο άλλος) υπάρχει ένα site το www.dbg.gr που λέει ανα φυλή όλους τους εκτροφείς αλλά μην φανταστείς ότι είναι όλοι τους σωστοί Εκτροφείς με το Ε κεφαλαίο..... απλά είναι τουλάχιστον δηλωμένοι στον Κυνολογικό Οργανισμό τσέκαρες το health στην wikipedia? |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και διαβασα στην βικιπαιδεια τα παντα!!!
αυτο ηταν το 1ο που εκανα thanks ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ | alessa6561 | Άλλα ζώα | 16 | 27-12-07 05:41 |
Συναντηση στον Γαλλικο ποταμο | sv2fpi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 21-02-04 18:10 |