|
|
||||
|
||||
![]()
για γαλλικο bulldog φυσικα!
|
||||
|
||||
![]()
η φτηνότερη και ασφαλέστερη επιλογή είναι κάποιο Γαλλικό εκτροφείο αλλά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο και ένα ταξίδι στην Γαλλία
στην Γαλλία υπάρχουν κάποια εκτροφεία γαλλικών μπούλντογκ που πραγματικά είναι υγιέστατα -γεννάνε φυσιολογικά-δεν έχουν αυτό το συνεχές ροχαλητό όταν αναπνέουν και πολλά απο αυτά διαπρέπουν και σε αγώνες ευελιξίας - γεγονός αξιοθαυμαστο για γαλλικό μπούλντογκ χοντρικά μπορώ να πώ ότι με κανα χιλιάρικο μαζί με τα αεροπορικά εισητήρια μπορεί να βρείς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γιαυτο ρωτησα μας μπερδεψες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το λεει πανω
![]() καλα τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα με αυτα τα σκυλια? γιατι στην αθηνα δεν υπαρχει κανεις που να εχει εκτροφειο σωστο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ότι προτείνω στην Γαλλία είναι γιατί εκεί ξέρω φίλους που πήραν καταπληκτικά μπούλντογκ που τα έχω ζήσει και έχω δεί ότι δεν γουργουρίζουν και δεν υποφέρουν
επίσης έχω δεί τις εξετάσεις των γονιών δεν είπα ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει...ίσως να μην υπήρχε τότε που πήραν οι φίλοι μου (δύο ο ένας και 3 ο άλλος) υπάρχει ένα site το www.dbg.gr που λέει ανα φυλή όλους τους εκτροφείς αλλά μην φανταστείς ότι είναι όλοι τους σωστοί Εκτροφείς με το Ε κεφαλαίο..... απλά είναι τουλάχιστον δηλωμένοι στον Κυνολογικό Οργανισμό τσέκαρες το health στην wikipedia? |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και διαβασα στην βικιπαιδεια τα παντα!!!
αυτο ηταν το 1ο που εκανα thanks ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το αν ροχαλιζουν ή οχι οφειλεται στην πιο κοντη μουσουδα που εχουν μερικα απο καποια άλλα. Οχι οτι δεν ροχαλιζουν σχεδον ολα τους.
![]() Το να σ'αρεσει καποιο σκυλι ειναι καθαρα υποκειμενικο.Σαν ρατσα ειναι υπεροχη. Θεωρει τον εαυτο του κλοουν και του αρεσει να κανει παιχνιδια για να σε ευχαριστει.Ειναι απιστευτα προστατευτικο με την οικογενεια του. Ειναι πολυ καλο με τα μωρα και τα μικρα παιδια. Απο Γαλλια οι τιμες νομιζω οτι ειναι ακομα πολυ πιο ακριβες.(Τουλαχιστον ηταν οταν ειχα ρωτησει εγω ![]() Απο ποιοτητα σιγουρα θα βρεις και καποια καλα σκυλια μορφολογικα , αλλα εκει θα τα πληρωσεις παραπανω. επισης μπορεις να εχεις τον νου σου σε καποια γεννα οπου εκει θα βρεις και πιο φθηνα. Τωρα εσυ αποφασιζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
απο γεννα σοθηκαμε! δεν εχω κανενα γνωστο που να εχει τετοιο σκυλο μονο κοκερ εχουνε
![]() τα φωτα σας παιδια μηπως ξερει κανεις τιποτα!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ | alessa6561 | Άλλα ζώα | 16 | 27-12-07 05:41 |
Συναντηση στον Γαλλικο ποταμο | sv2fpi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 21-02-04 18:10 |