|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει με το στρωσιμο θα την παλεψω...αλλα με τις επιλογες μου στα ψαρια δεν ξερω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τα firemouth και τα convict δεν σου άρεσαν ως επιλογες; Δεν ξέρω, αν το διαβασες, αλλα τα firemouth είναι επιθετικά ψάρια παντως.
![]() Δεν νομίζω. Δεν έχουν πρόβλημα και σε 7.5 πε-χα. Ετσι και αλλίως το προτεινόμενο είναι μεχρι 7.3+ για ορισμένα είδη. |
|
||||
|
||||
![]()
τα firemouth δεν μου αρεσαν τοσο...τα convict ειναι ωραια...μπαινουν μαζι με αλλα ψαρια??τι μεγεθος φτανουν??
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ανθρωπε!
![]() Γινονται περίπου 14-15 εκατοστα, και είναι αρκετά επιθετικά επίσης. Με μικρά ψαράκια (νεον κτλπ) δεν θα σου συνιστούσα να τα έβαζες. Μπορείς να κρατήσεις μα ομαδουλα απο αυτά, αλλα να ξέρεις, οτι αναπαράγονται πολύ ευκολα. Μια ιδανική συνθεση θα ήταν ενας ancistrus, και μια 4αδα απο αυτά, αν και δεν ξέρω αν θα την πεφτουν στον ανκιστρους. Ισως μπορείς να δοκιμάσεις και μεγαλύτερα κοπαδόψαρα οπως τα tiger barbs, αλλα με μια μικρή επιφυλαξη σου το λεω αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ και ο ancistrous..!!!!αυτο μεγαλωνει καθολου??
|
|
|||
|
|||
![]()
convict με ancistrus... δεν θα πέσει γέλιο, αλλά πολύ ξύλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο καθενας μου λεει τι γνωμη του και ολοι εχετε διαφορετικες γνωμες....αχαχαχαχα!!!!εχω τρελαθει!!!με το που παω να πω ωραια βρηκα τι θα κανω καποιος απανταει και μου λεει το αντιθετο!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις και πολύ άδικο... ένας είναι ο τρόπος και ο δρόμος.
Επιλέγεις 5-10 από τα ψάρια που θέλεις, καταγράφεις τις ανάγκες τους και τις απαιτήσεις τους. Βρίσκεις τα συμβατά, μεταξύ τους, ψάρια... στρώνεις το ενυδρείο σου... δημιουργείς τις απαιτούμενες συνθήκες ώστε να μπορέσουν να ζήσουν για πολλά χρόνια τα ψαράκια σου... και το απολαμβάνεις... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |