|
![]() |
#1 |
απωρια σχετικα με τα ψαρια...!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολα τα μελη..!!ειμαι νεος στο χομπι του ενυδρειου και δεν εχω σχετικα πολλες γνωσεις γιαυτο...μολις πηρα ενα 120αλιτρο ενυδρειο και ολα τα σχετικα...σκεφτομαι να βαλω η ενα καρχαρια η γατοψαρο η πιρανχας...καταρχιν μοθ φτανουν τα λιτρα μου γιαυτα τα ψαρια??ειναι απαιτιτικα με το θεμα των σινθικων του ενυδρειου??θα ηταν καλυτερα να βαλω κατι αλλο στην αρχη μεχρι να στρωσει εντελως???
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 7780
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πρωτα θα στρωσεις το ενυδρειο σου η με μπολι ο γρηγορος τροπος η με ταισμα ο αργος τροπος θελει κανενα μηνα και επιτα θα αποφασισεις τι ψαρι θελεις... για πιρανχας δεν ξερω ο καρχαριας σιγουρα δεν κανει και γατοψαρα φανταζομαι πως θα εννοεις κατι μεγαλο μιας και τα αλλα ειναι μεγαλα σε μεγεθος... γατοψαρα μπορεις να βαλεις καθως υπαρχουν παρα πολλα και θα βρεις στο μεγεθος των λιτρων σου... καλο θα ηταν να διαβασεις ολα τα υπομνηματα που εχουν στους αρχαριους για να παρεις μια ιδεα του τι παιζει με το χομπι ετσι ωστε μην βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
θελω κατι διαφορετικο απο τα συνιθισμενα ψαρια....ποιο πολυ παω προς τα πιρανχας....θα ηθελα ομως κατι ποθ να μοιαζει με καρχαρια...δεν με ενδιαφερει να γινετε τεραστιο αλλα θα μου αρεσε να ειναι 15-20cm...τι δυνατοτιτες εχω???επισεις το ενυδρειο δουλευει εδω και καμια βδομαδα ηδη...να αρχισω να κανω μετρισεις?η ειναι νωρισ ακομα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτά: Firemouth Cichlids. Ενα ζευγάρι χωράει ανετα στα λίτρα σου, και είναι ωραία ψαρια, καπως επιθετικά, και με χαρακτηρα.
Υπάρχουν πιρανχας για αυτά τα λίτρα, αλλα είναι και αρκετά ακριβά, και πολύ δυσκολα να τα κρατήσεις, λόγω των συνθηκών νερου, αλλα και διακοσμησης που θέλουν, των ιδιαιτερωτήτων τους στην τροφή κτλπ. Αφου είναι πρωτο σου ενυδρείο καλύτερα να μην πας κατευθειαν σε πιρανχας. Αργότερα, όταν έχεις καποια εμπειρία, και μαθεις περισσότερα για αυτα τα ψάρια, τοτε ίσως ναι. Αφου λες για "καρχαρία" το παρακάτω πως σου φαίνεται; http://www.aquahobby.com/gallery/e_bicolor.php |
|
||||
|
||||
![]()
Oπως και αν του φαινεται,Labeo σε 120 λιτρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το πιο κοντινό σε "καρχαρία" που χωράει, και με σωστη φιλτρανση, και λιγα διακοσμητικά για να έχει χωρο ίσως γίνεται.
Καλύτερο απο παγκάσιους και bala παντως... |
|
||||
|
||||
![]()
το καρχαριακι ειναι ωραιο...αλλα ποσο μεγεθος φτανει???θα προτιμουσα κατι να μοιαζει στον καρχαρια που ολοι ξερουν...δλδ οταν ακους καρχαρια σου ερχετε μια εικονα στο μυαλο!!!αυτο το καρχαριακι δεν φερνει και πολυ σε καρχαρια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα ειδος καρχαριοειδους δεν μπορει να μπει σε αυτα τα λιτρα...
Και δεν εχει να κανει με την φιλτρανση ουτε με την διακοσμηση,απλα με το μηκος και τον ογκο του ενυδρειου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() υ.γ. τα ψαρια δεν τα εχουμε γ να λεμε π.χ. εχω εναν καρχαρια κ να προκαλουμε ενδιαφερον στ γνωστους κ φιλους, αλλα επειδη αγαπαμε αυτο το χομπυ! κ προσπαθουμε να τους προσφερουμε οσο καλυτερες συνθηκες μπορουμε! φιλικα μιχαλης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |