|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπόλικες τρύπες κι έτοιμο το spray bar, αν ακόμη κι έτσι είναι δυνατή η ροή, κάνε κι άλλες τρύπες ή γύρνα τον να βγάζει την ροή προς το τζάμι. Μην το κάνεις αυτό, κινδυνεύεις να σκοτώσεις την βιολογία του φίλτρου, υπάρχουν άλλες πατέντες (σφουγγάρι στουμπωμένο, spray bar κλπ). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πραγματικα χει ξεφυγει η κατασταση πολλαπλασιαζονται μου φαινεται αυτα τα πραγματα και το θεαμα στο ενυδρειο ειναι μαλλον αποκρουστικο..κανα δυο κολλησαν και στα πτερυγια του...τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια? ![]() οι φωτος ειναι σημερινες ------------------------- λυθηκε η απορια μου σας ευχαριστω ολους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 23-01-11 στις 01:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εφυγε!! ευχαριστω για την πληροφορηση ειτε στο γενικο ειτε στο πμ ,ηταν καταλυτικη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έφυγε το ψάρι ή η ασπρίλα από το ενυδρείο σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ερώτηση, αλλά νομίζω εννοεί την ασπρίλα, γιατί "χαρούμενο" φάνηκε το μήνυμα. Εξάλλου και οι ευχαριστίες μόνο έτσι ταιριάζουν. Θα ήθελα όμως και εγώ να ξέρω θετικά ότι τα κατάφερε ο μικρός μονομαχούλης
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ο μονομαχος ειναι μια χαρα.Δεν το σηκωνουν απ οτι καταλαβα το πολυ φαγητο.Τρωνε οτι τους δωσεις γι αυτο θελει μετρο.
Η ασπριλα εξαφανιστηκε οταν μειωσα την φωτοπεριοδο σε νορμαλ ωρες... επισης τωρα εχω καφε αλγη(ελεγχομενη)οποτε θα βαλω δυο zebra snail να καθαρισουν..Αν δεν τα δεχτει ο μονομαχος και χουμε εγκληματα εχω ηδη αγορασμενο ενα μεγαλυτερο ενυδρειο στα 102 λιτρα που περιμενει στησιμο οποτε θα μεταφερθουν εκει... ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος.please help! | panosthebest10 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 24-08-09 16:33 |
Αρρωστος μονομαχος? | teri | Bettas | 17 | 11-06-09 13:38 |
Αρρωστος μονομαχος; | strinzis | Bettas | 1 | 04-02-08 22:42 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |