|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω και εγώ από τον Νοέμβριο έναν ίδιο με τον δικό σου. Πλέον με αναγνωρίζει, τρώει από το χέρι μου κάθε φορά. Έχω την εντύπωση ότι είναι δυσκοίλια ψάρια. Τον ταίζω φυλλαράκια (πράσινου χρώματος τα φτύνει) και αποξηραμένα σκουλήκια. Έχω κ εγώ πρόβλημα με τη ροή του φίλτρου. Προσπάθησε να το βάλεις έτσι ώστε να μι χτυπάει στο μήκος του ενυδρείου αλλά στο πλάτος ώστε να έχει ένα χώρο ο μονομάχος να κάθεται να ηρεμεί. Επίσης εγώ θα προτίνω κάτι άλλο που κάνω δε ξέρω αν θα συμφωνήσουν τα παιδιά. Τη μισή μέρα το έχω κλειστό το φίλτρο (με χρονοδιακόπτη). Ώστε να μπορεί να ηρεμεί, να κοιμάται το βράδυ. Εξάλλου αν είναι μόνος του πολλά περιτώματα δεν έχει, τροφή (εμένα ) δε μου περρισεύει στο βυθό οπότε νομίζω αμμωνία δεν ανεβαίνει τόσο γρήγορα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπόλικες τρύπες κι έτοιμο το spray bar, αν ακόμη κι έτσι είναι δυνατή η ροή, κάνε κι άλλες τρύπες ή γύρνα τον να βγάζει την ροή προς το τζάμι. Μην το κάνεις αυτό, κινδυνεύεις να σκοτώσεις την βιολογία του φίλτρου, υπάρχουν άλλες πατέντες (σφουγγάρι στουμπωμένο, spray bar κλπ). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πραγματικα χει ξεφυγει η κατασταση πολλαπλασιαζονται μου φαινεται αυτα τα πραγματα και το θεαμα στο ενυδρειο ειναι μαλλον αποκρουστικο..κανα δυο κολλησαν και στα πτερυγια του...τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια? ![]() οι φωτος ειναι σημερινες ------------------------- λυθηκε η απορια μου σας ευχαριστω ολους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 23-01-11 στις 01:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εφυγε!! ευχαριστω για την πληροφορηση ειτε στο γενικο ειτε στο πμ ,ηταν καταλυτικη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έφυγε το ψάρι ή η ασπρίλα από το ενυδρείο σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ερώτηση, αλλά νομίζω εννοεί την ασπρίλα, γιατί "χαρούμενο" φάνηκε το μήνυμα. Εξάλλου και οι ευχαριστίες μόνο έτσι ταιριάζουν. Θα ήθελα όμως και εγώ να ξέρω θετικά ότι τα κατάφερε ο μικρός μονομαχούλης
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ο μονομαχος ειναι μια χαρα.Δεν το σηκωνουν απ οτι καταλαβα το πολυ φαγητο.Τρωνε οτι τους δωσεις γι αυτο θελει μετρο.
Η ασπριλα εξαφανιστηκε οταν μειωσα την φωτοπεριοδο σε νορμαλ ωρες... επισης τωρα εχω καφε αλγη(ελεγχομενη)οποτε θα βαλω δυο zebra snail να καθαρισουν..Αν δεν τα δεχτει ο μονομαχος και χουμε εγκληματα εχω ηδη αγορασμενο ενα μεγαλυτερο ενυδρειο στα 102 λιτρα που περιμενει στησιμο οποτε θα μεταφερθουν εκει... ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος.please help! | panosthebest10 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 24-08-09 16:33 |
Αρρωστος μονομαχος? | teri | Bettas | 17 | 11-06-09 13:38 |
Αρρωστος μονομαχος; | strinzis | Bettas | 1 | 04-02-08 22:42 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |