|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Εχω εναν μονομαχο εδω και δυο μηνες. Διαβασα στο forum συνεχει καποια πραγματα και τα τηρουσα. Προσεχα θερμοκρασια νερου , αλλαγες νερου 2 φορες τη βδομαδα , προσεχα να μη ταιζω υπερβολικα και εβλεπα οτι ειχε πολυ καλη διαθεση παντα.
Οταν πηγαινα κοντα ερχοταν προς το μερος μου , εκανε φυσαλιδες συνεχεια , και ηταν πολυ ζωηρος. Ξαφνικα χτες αργα το βραδυ αρχισε να τρεχει γυρω γυρω στη γυαλα του πολυ γρηγορα , και να ειναι πανω πανω ! Σαν να παιρνει ανασες απεξω! Το πρωι τον βρηκα στο πατωμα , ετσι ειναι ολη μερα , στον πατο , κουνιεται παρα πολυ λιγο , φαι δεν τρωει , και αν τον κουνησω λιγο ανεβαινει επιφανει τρεχε τρεχει γυρω γυρω για λιγο και ξανα πεφτει στον πατο λες και ειναι καμια πετρα!!! Τι μπορει να εχει συμβει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει φίλτρο το ενυδρείο σου ;
Πόσα λίτρα είναι; Καπάκι δεν έχει ; |
|
|||
|
|||
![]()
γυαλα δυστυχως στρογγυλη!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μονοδρομος η αποκτηση ενυδρειου εστω και 20 λιτρα για να "στεγασεις"΄σωστα το ψαρακι σου....
κανενα ψαρι δε μπορει να ζησει σε γυαλά.... καλως ηρθες!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...και μάλιστα στρόγγυλη που αποπροσανατολίζει εντελώς το ψάρι.
Είναι απαραίτητες οι γωνίες ή αλλιώς τα σημεία αναφοράς.
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα , θα παω να παρω ενα μικρο ενυδρειο των 20 λιτρων. Εχετε να προτεινετε απο καπου?
Τωρα ομως τι κανω που το ψαρι ειναι στον πατο και δεν τρωει?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστος μονομαχος; | strinzis | Bettas | 1 | 04-02-08 22:42 |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | georgetax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 11-05-07 20:47 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |