|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους συμφορουμίτες για τα καλά τους λόγια (ως προς το πρόσωπο μου). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και φυσικα το κανει γιατι κατα την αποψη μου οι δισκοι αναπαραγονται καλυτερα σε οξυνο και μαλακο νερο αλλα αναπτυσονται καλυτερα σε νερο λιγο πιο πλουσιο σε μεταλλικα αλατα (πιο σκληρο) Μη ξεχνας ομως οτι τα ενυδρεια του εχουν αργη αλλα συνεχη ροη φρεσκου νερου κι αυτο θα ηταν και δυσκολο (και αντιοικονομικο) να γινεται με ΑΟ (συν ηλεκτρολυτες) οπως γινεται στα ζευγαρια που ειναι και πολυ μικροτερος πληθυσμος απο τα μικρα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και με πρόλαβε ο Σπυράκος, εγώ τέτοιες...... απαντήσεις, δίνω μόνο όταν έχω καμιά 10αριά κιλά λουκάνικα ψημένα στο τζάκι, μερικά έως πολλά κιλά κρασί, καλή παρέα, κιθαρούλες και χαβαλέ.
ΑΝ θέλεις να μάθεις, πρέπει να το οργανώσουμε............. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρε χρωμα το φορουμ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη με τον ΦΑΝ αν και αδυνατος (στα κιλα) αν κατσεις να φας μαζι του ... θα πεινας και θα αναρωτιεσαι γιατι!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν............. κωλώνουμε............. θα έχουμε πολλά κιλά κρέας δίπλα στο τζάκι έτοιμα να ριχτούν στην μάχη.............
![]() ------------------------- Α, και με την ευκαιρία, να και οι σημερινές μετρήσεις των νερών του ενυδρείου.......... Ph ------- 6,3 Gh ------- 6,5 Kh ------- 3 NH3/NH4 - 0 NO2 ------ < 0,05 NO3 ------ 5 - 10 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 08-01-11 στις 01:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουμε επισης να βαλουμε και κανενα δισκο στη σχαρα.....
![]() Ελα ρε να σου δωσω κανενα σκαλαρακι να δεις τι παει να πει ψαρι.... Δισκοι και μπουρδες........... ![]() Σωτηρη εχεις ακομα εκεινους τους "τεραστιους" ? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Υγ. Σωτήρη, κάνε μια προσπάθεια να μην τον παρεξηγείς τον Φαν (καλά, έστω κάνε μια ΥΠΕΡπροσπάθεια), Το Έχει το θέμα "Δίσκοι"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παρεξηγώ ρε συ........ καθόλου δεν παρεξηγώ.
¶λλωστε ποτέ μου δεν αμφισβήτησα ότι κάλλιστα μπορεί να ξέρει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που ξέρω εγώ για παράδειγμα. Αλλά τώρα, έτσι όπως πήγε το θέμα, θα πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση με κιθάρες, ψητά στο τζάκι, πολύ κρασί και καλή παρέα σπίτι μου, για να συζητήσουμε τεχνικές αναπαραγωγής (των δίσκων εννοώ)............ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ανοιγματος του στοματος του Φανουρη και δεν εννοω το φαι. ![]() Τετρακουνητε εσυ τα διαδιδεις τα μυστικα? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... | Korinaki | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 03-02-11 22:47 |
Να συστηθούμε λοιπόν... | gregoryn | Δίσκοι | 16 | 17-11-09 21:03 |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |