|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παρεξηγώ ρε συ........ καθόλου δεν παρεξηγώ.
¶λλωστε ποτέ μου δεν αμφισβήτησα ότι κάλλιστα μπορεί να ξέρει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που ξέρω εγώ για παράδειγμα. Αλλά τώρα, έτσι όπως πήγε το θέμα, θα πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση με κιθάρες, ψητά στο τζάκι, πολύ κρασί και καλή παρέα σπίτι μου, για να συζητήσουμε τεχνικές αναπαραγωγής (των δίσκων εννοώ)............ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ανοιγματος του στοματος του Φανουρη και δεν εννοω το φαι. ![]() Τετρακουνητε εσυ τα διαδιδεις τα μυστικα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έγινε;;;;;;;;;;
Χτύπησα μάλλον κάποιο ευαίσθητο νεύρο ε;;;;;; ![]() Θα είναι πάντως χαρά μου να οργανώσουμε κάποια μάζωξη.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με λιγα λογια αν τον ποτισεις καλα μπορει να αρχισει να λεει τα "μυστικα" του για τους δισκους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα πόσα κιλά αρχίζει να ρολάρει το εργαλείο;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου τα λεει απο το τηλ χωρις να των ποτιζω
μπας και τον τσιτωνετε και δε σας λεει ?????
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δεν θελει πολυ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ ρε Χάρη είσαι μακρυά........ πως να τον ποτίζεις από εκεί πέρα..........
![]() Σπύρο, να τον ποτίζουμε με δόσεις τότε, μη τυχόν και μπει στα κόκκινα το εργαλείο και μας λέει άλλα αντί άλλων............. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... | Korinaki | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 03-02-11 22:47 |
Να συστηθούμε λοιπόν... | gregoryn | Δίσκοι | 16 | 17-11-09 21:03 |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |