|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σε πειράζει.
Corry είχαμε στα ενυδρεία της οικογένειάς μου (το είχε και ο πατέρας μου το μικρόβιο και εξακολουθεί να το έχει) τα τελευταία 40 χρόνια (στην κυριολεξία - δεν υπερβάλλω στο αριθμό των ετών) πάντα σε ψιλό χαλίκι και όχι σε άμμο και ΠΟΤΕ τους δεν έβγαλαν το παραμικρό πρόβλημα ζώντας για πολλά χρόνια μέσα στα ενυδρεία μας. Στην συνέχεια λες ότι οι δίσκοι χρειάζονται άμμο. Όχι ότι θα ήταν ίσως καλύτερα με άμμο, αλλά ότι την χρειάζονται. Εμένα αυτός ο τρόπος σκέψης που έχεις, μου φαίνεται εξαιρετικά απόλυτος. Διατηρώ δίσκους τα τελευταία 4 χρόνια. Τόσο σε ενυδρεία με άμμο, όσο και σε ενυδρεία με ψιλό χαλίκι. ΠΟΤΕ δεν δημιουργήθηκε σε κανένα ψάρι πρόβλημα. Όλα μεγαλώσανε, όλα ήταν υγιέστατα, ζευγαρώσανε, μεγάλωσαν τα μικρά τους, και έκαναν και δισκάκια δεύτερης γενιάς. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα του ποστ σου. Στην τελική, αν δεν θέλεις, δεν το διαβάζεις και δεν απαντάς. |
|
||||
|
||||
![]()
Μη τον παρεξηγεις. (δεν τον γνωριζεις και εχεις δικιο να απορεις)
Κοιτα το δεξι μπανερακι στην υπογραφη του (και κανε κλικ και επανω του). ![]() Αγυριστο κεφαλι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Σπυράκο!
Μωρέ δεν τον παρεξηγώ, απλά αναρωτιέμαι............. ![]() Τε σπα............. και επειδή σας βλέπω όλους με μπανεράκια με κιθαρούλες, πότε θα κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι με τις κιθάρες μας, να παίξουμε τίποτα, να πιούμε και κανένα κρασάκι και να πούμε και τίποτα παπαριές;;;;;;;; ![]() Που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί εμείς δεν λέμε ποτέ παπαριές........... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσο και να σου φενετε περιεργο ο ΦΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ + οτι ειναι απο τους εμπειροτερους στο χωρο
οι δισκοι χρειαζοντε την αμμο 1 δε χανουν την τρωφη στο ξανα ειπα 2 καθαριζουν τα βρανχια τους με αυτη 3 τα κορι με το χαλικι χανουν τα μουστακια τους
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αν δεν ειναι κοφτερο.
Ομως δεν μπορουν να σκαψουν και δεν μπορουν να καταπιουν χαλικι για να συλλεξουν την τροφη και μετα να το βγαλουν απο τα βραγχεια τους, οπως με την αμμο και αμμοχαλικο μεχρι 1mm.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα τα εχαναν τα μουστακια τους ακομα και αν δεν ηταν κοφτερο:
![]() Τα βλεπεις που δεν υπαρχουν?
|
||||
|
||||
![]()
1. Οταν το εβαλες στο ενυδρειο εισαι σιγουρος οτι ειχε μουστακια?
2. Καποια χαλικακια τα βλέπω αγρια και οχι λεια
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... | Korinaki | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 03-02-11 22:47 |
Να συστηθούμε λοιπόν... | gregoryn | Δίσκοι | 16 | 17-11-09 21:03 |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |