|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Update:
FISH: 3 Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow" (ΑΡΣΕΝΙΚΟ) 2 Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow" (ΘΗΛΥΚΟ) 2 Melanochromis cyaneorhabdos (Maingano - Ζευγάρι) 1 Pseudotropheus sp. "Acei" (Msuli) 1 Pseudotropheus sp. "Acei" (Ngara) 1 Labidochromis sp. "Hongi" (Kimpuma) (ΑΡΣΕΝΙΚΟ) (Θα σας στειλω φωτο για επιβεβαίωση του είδους) 1 Aulonocara Rubescens (Ruby Red Peacock) (ΘΗΛΥΚΟ) (Θα σας στειλω φωτο για επιβεβαίωση του είδους) 1 Unknown ( Το Πορτοκαλι που δεν ξερουμε τι ειναι...ακομα ![]() 2 Anentome Helena 2 Plecostomus Leopard ΥΓ. Ξερω οτι θα ηπαρξουν αντιδράσεις για καποια ειδη αλλα μην βιαστείτε να με βρίσετε...αν υπάρξουν βέβαια...!!! ![]() ΥΓ2. Το κενο που βλεπετε στα δεξια και στα αριστερά ειναι 10cm, οπότε ειναι ελάχιστο ωστε να μου δημιουργήσει πρόβλημα. AQUARIUM: |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε παιδια τοσο τελεια ειναι ολα και δεν εχετε να πειτε τπτ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
... και εγώ θα το φοβόμουν μην πέσει με το βάρος από τις πέτρες. Το κακό μια φορά γίνεται και αν σου τύχει, ούτε αυτό για το μάτι σε σώζει |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βαζω πολυ βαρος...και οι πετρες στο νερο δεν ζυγηζουν οπως εξω απο το νερο.
![]() ...και το εχω δει οτι ειναι πολυ καλη κατασκευή...τι να πω...ολα ειναι θεμα τύχης αν ειναι να συμβεί θα συμβεί. ![]() ΥΓ. Παντως και τα αλλα ενυδρεια (απο τα επώνυμα που τα δινουν και με βαση), σν δειτε το κεντρικο επιπλο ειναι πιο μικρο απο το μηκος του ενυδρειο και απλος εχουν απο πανω ενα ξυλο 1 εκατοστου παχος που εχει ακριβος το μηκος του ενυδρειο, και μιλαω γαι κατι 300αρια...400αρια και 500ρια, μην νομιζετε οτι το ξυλο με παχος 1 εκατοστο το κρατα ή εχει μαγαλη διαφορα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δεν μ' αρέσει το σωληνάκι από την αεραντλία που είναι στη μέση, βάλτο μέσα στην άμμο και ανέβασέ το από την αριστερή άκρη που έχεις πολλές πέτρες ή βγάλτο τελείως δεν χρειάζεται είναι θέμα αισθητικής μόνο.
ΚΑΙ έχεις σε 300 λίτρα 7 είδη και 1 πλεκο ![]() Μήπως πρέπει να σκεφτείς πάλι την ψαροσύνθεσή σου? Το Aulonacara πρέπει να φύγει και γνώμη μου είναι να κρατήσεις 3 είδη αυξάνοντας όμως το πληθυσμό των θηλυκών (1α 3-4θ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Το εχω ακριβως απεναντι απο το κρεβατι για να το βλεπς αντι για τηλεοραση που την εχω πιο αριστερα... ![]() ![]() ![]() για τα ειδη εχεις δικιο και το αουλονοκαρα θα φυγει οπως και αλλα και θελω 3 ειδη ή 4 κυριος (λαμπινοτς, ασει, μαινγκανο και αντε κιμπουμα αμα βρω θηλυκά και εχω και 2 πλεκο), αυτα κυριως και πιστυω ειμαι καλα...εεε??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι πλέκο εκτός ότι δεν κάνουν όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω θα σου βρωμίζουν περισσότερο την άμμο με τις ακαθαρσίες τους παρά θα σου καθαρίζουν το ενυδρείο. Θα το δείς στην πορεία!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mbuna tank #2 | vag0s | Malawi | 59 | 28-10-10 09:07 |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |