|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δεν μ' αρέσει το σωληνάκι από την αεραντλία που είναι στη μέση, βάλτο μέσα στην άμμο και ανέβασέ το από την αριστερή άκρη που έχεις πολλές πέτρες ή βγάλτο τελείως δεν χρειάζεται είναι θέμα αισθητικής μόνο.
ΚΑΙ έχεις σε 300 λίτρα 7 είδη και 1 πλεκο ![]() Μήπως πρέπει να σκεφτείς πάλι την ψαροσύνθεσή σου? Το Aulonacara πρέπει να φύγει και γνώμη μου είναι να κρατήσεις 3 είδη αυξάνοντας όμως το πληθυσμό των θηλυκών (1α 3-4θ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Το εχω ακριβως απεναντι απο το κρεβατι για να το βλεπς αντι για τηλεοραση που την εχω πιο αριστερα... ![]() ![]() ![]() για τα ειδη εχεις δικιο και το αουλονοκαρα θα φυγει οπως και αλλα και θελω 3 ειδη ή 4 κυριος (λαμπινοτς, ασει, μαινγκανο και αντε κιμπουμα αμα βρω θηλυκά και εχω και 2 πλεκο), αυτα κυριως και πιστυω ειμαι καλα...εεε??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι πλέκο εκτός ότι δεν κάνουν όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω θα σου βρωμίζουν περισσότερο την άμμο με τις ακαθαρσίες τους παρά θα σου καθαρίζουν το ενυδρείο. Θα το δείς στην πορεία!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα πλεκο παλι δικιο εχεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντος ειναι καλητερο απο οτι στην αρχη,
και ειδικα απο το βιντεο.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω...παντως θα ερθει βιντεο καλυτερο με τοι καινουργειο στισιμο-αλαγες.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mbuna tank #2 | vag0s | Malawi | 59 | 28-10-10 09:07 |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |