|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tds meter ή εμας?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα TDS καλιμπράρονται με διαλύματα γνωστής συγκέντρωσης. Εμένα λέει π.χ. ότι καλιμπράρεται με διάλυμα NaCl. Τώρα, το που τα βρίσκεις αυτά, είναι ένα θέμα... Υποθέτω ότι αν έχεις νερό με 0 TDS και ζυγαριά ακριβείας μπορείς να τα φτιάξεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tds ρε!!
![]() Υπαρχουν διαλυματα ετοιμα. πχ: http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29965 Απλα το δικο μου tds meter που ειναι για την οσμωση πανω, δεν παει σε 4ψηφιο αριθμο. Ενω το διαλυμα ειναι 1380ppm. Επομενως δεν μπορω να το καλιμπραρω.. |
|
||||
|
||||
![]()
To diko moy 342ppm NaCl
http://www.tdsmeter.com/products/cal...nsolution.html http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TDS-Calibr...35da542eb#shId
|
||||
|
||||
![]()
12$ για αλατόνερο... αυτή είναι μπίζνα!
Του waterwaves είναι τζάμπα σχεδόν, αλλά κι εγώ ψάχνω διάλυμα που να είναι πιό κοντά στα ppm του νερού μου π.χ. γύρω στο 200. Υποτίθεται ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια το TDS-μετρο αν το καλιμπράρεις "κοντά" στις τιμές που έχεις σκοπό να μετράς. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολα ξεκαλιμπραρεται το Tds meter.
Δεν μου εχει χαλασει εδω και τρια χρονια το calibration (σημ: το ξεπλενω παντα με ΑΟ μετα τη χρηση)
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα παιδια στην waterwaves πηρα κι εγω, κι ειναι της HANNA αλλα με το παραπανω προβλημα..
![]() και 12$ πραγματικα δεν τα δινω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αφήνετε αυτά τα περί TDS κ.λ.π. και να συνεχίσετε με τα 1 και 0. Βάλτε και λίγο απειροστό λογισμό μέσα.
¶ντε κι έχω αρχίσει να φτιάχνομαι!!!! (Γίνεται και χωρίς Catappa)!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος σας ειπε παραμυθια?
Δεν στριβεται το catappa. Σπαει. ![]() Εκτος κι αν δεν το χρησιμοποιησαν για εξω αλλα για μεσα ![]() Καμμενοι
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |