|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εισαι καλα.
Να βλεπω το χριστο να παιζει kino θελεις? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενώ τώρα που τον είδαμε φαντάρο όλοι οι υπόλοιποι με αυτά που γράφετε είναι καλά ε;;;;
![]() @aquaman βρε Δημήτρη...γιατί βρε αγόρι μου; θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί τα κάνεις όλα αυτά; σε εξυπηρετούν σε κάτι; πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο προχωράς ένα βήμα παραπάνω ως χομπίστας; τι είναι αυτό που ψάχνεις; τα ερωτήματα είναι σοβαρότατα και χωρίς καμιά προσπάθεια εμπαιγμού απλά θέλω να καταλάβω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ο Πάνος μιλάει στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο όπως ο Ναπολέων;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...δε καπνιζω....μονο catappa
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |