|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ο Πάνος μιλάει στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο όπως ο Ναπολέων;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...δε καπνιζω....μονο catappa
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ασυνείδητα ήθελες να καπνίσεις αλλά η προβολή του άλλου σου εγώ στο υποσυνείδητο, αντικατέστησε το κάπνισμα με catappa;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενα "μπαχαλο ποστ" του χαλβα...κι ενα αυτο.... λοιπον για να σοβαρευτουμε......το αλλο μου εγω μαλωσε με το αλλο μου εγω...και πηρε τα πραγματα του και το υπερεγω μου κι εφυγε... το δε υποσυνειδητο...βγηκε στην επιφανεια κι εγινε συνειδητο. τωρα μαθαινει να πετα με "παρα 5" για να γινει υπερσυνειδητο. το catappa μπηκε για να καλυψει το κενο....πως λεμε "αχυρα εχεις στο κεφαλι σου??"..ενα τετοιο πραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-01-11 στις 13:30 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |