|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά! τα γκεκάκια είναι αξιολάτρευτα!
με το καλό να φτιάξεις το χώρο που θές και να υποδεχτείς το νέο πετάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ενα παιδι απο το φορουμ αυτο μου ειπε πως ειδικα για τα μπερντ ντραγκον θελει πανω απο μετρο σε μηκος.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα τεράριουμ εξαρτώνται κυρίως απ το τελικό μέγεθος του ζώου και τις συνήθειές του, οπότε μη σου φαίνεται περίεργο το μέγεθος.
το κατά πόσο μεγαλώνει το κάθε είδος δεν το ξέρω, δες μερικά care sheet που λένε αναλυτικότερα τι και πως θέλει το κάθε ζώο (σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, αλλά δές κανα δύο για αρχη ![]() http://www.reptilesgreece.com/bearde..._caresheet.htm http://ball-pythons.net/forums/showt...gona-vitticeps) http://ball-pythons.net/forums/showt...ris-macularius)) με τα σαυράκια είμαι παντελώς άσχετη, οπότε δεν μπορώ να σου πώ κάτι εκ πείρας :/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζα πως σου ησουν αντρας γιατι δεν ξερω πολλες κοπελες που να εχουν ball python...οι οιο πολλες εχουν χαμστερακια κουνελακια αντε το πολυ κανενα maltese ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι
![]() γενικά έχω μια τρέλλα με τα φίδια, αλλά γενικά έχω ένα ζωικό βασίλειο σπίτι μου... (φίδια, ψάρια, σκύλο, γάτες,..) ώρες να έχει να ασχολείται κανείς ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και εγω ειμαι στα δυο σκυλια ψαρια και παω για ερπετο ![]() ------------------------- τι σκυλο εχεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 05-01-11 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εσυ μια χαρά πας! 2 σκυλιά! μεγάλα ή μικρά?
εγώ έχω ένα σαλιάρη μπόξερ, 5 ετών είναι τώρα. παιχνιδιάρης και αγαπησιάρης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άν είναι να το φτιάξεις μόνος σου,προτίμησε το τζάμι. Καθαρίζεται εύκολα και δεν πιάνει παράσιτα όπως το ξύλο.
Από τα ερπετά τισ λιγότερες απαιτήσεις από άποψη φωτισμού τις έχουν τα φίδια και είναι γενικά εύκολα με το φαγητό τους εκτός από κάποιους ball python που θέλουν μόνο ζωντανά θηράματα. Είχα στο παρελθόν και ιγκουάνα και χαμαιλέοντα και γκέκο.Γενικά όλες οι σαύρες έχουν ανάγκη από ηλιακή ακτινοβολία γιατί αλλιώς δεν αναπτύσονται σωστά τα οστά τους. Τα φίδια δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις.Τους αρκεί μια θερμαντική πλάκα στον πάτο του terarium μόνο για να μπορούν να χωνέψουν. Είχα έναν ball python αλλά με ταλαιπώρησε πολύ με την διατροφή του και τον έδωσα. Μου έχει μείνει μόνο ο Ζαχαρίας (Boa constrictor) που είναι γύρω στα 2 μέτρα και κάτι,έχει ελάχιστες απαιτήσεις,θέλει όμως λίγο προσοχή στον χειρισμό του. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι δυστυχώς έχω άσχημα νέα............
Το τεράριουμ δεν υπάρχει πλέον............ sorry.......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχει περιπτωση ενα μιλκ σνεικ να σε τσιμπησει???? αυτη η ερωτηση ειναι ασχετη με το φιδι σου απλα εχω την απορια αν ενα μικρο φιδι σαν και αυτι μπορει να σε τσιμπησει ------------------------- οσο αυτο για το τερραριουμ προτιμουσα απο ξυλο για να του βαλω και εξαερισμους αλλα δεν ξερω σε ποιος υψος ετσι ωστε να μην χανει θερμοκρασια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 06-01-11 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να μην έχουν δηλητήριο αλλά το δάγκωμά τους είναι πολύ επώδυνο. Ακόμη και τα milk snake ,και το πιο μικρό φίδι μπορεί να δαγκώσει αλλά όπως καταλαβαίνεις ο πόνος είναι αντίστοιχος του μεγέθους... ![]() Οι τρύπες για τον εξαερισμό συνήθως γίνονται πάνω-κάτω διαγώνια ώστε να υπάρχει φυσική κυκλοφορία αέρα. Μπορείς βέβαια να βάλεις ανεμηστηράκι αν θέλεις. Πάντως αν καταφύγεις στην λύση του ξύλου πρόσεξε να σφραγίσεις με σιλικόνη όλες τις χαραμάδες-ενώσεις κ.λ.π για να αποφύγεις την συγκέντρωση παρασίτων στα σημεία αυτά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ετσι δεν θα χανει θερμοτητα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|