|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά πάντως θα σου έλεγα να μην πάρεις κανένα ερπετό για κατοικίδιο μιας και αυτά τα ζώα υποφέρουν σε αιχμαλωσία, αλλά ενισχύεις έτσι και το εμπόριό τους, ένα άθλιο φαινόμενο, ειδικά στην Ελλάδα, όπου χιλιάδες ζώα εισάγονται κάθε χρόνο και μόνο μερικά, μετρημένα στα δάχτυλα καταφέρνουν στο τέλος να ζήσουν. Τα υπόλοιπα αργοπεθαίνουν σε άθλιες συνθήκες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν αντιλεγω σε αυτο που λες ισα ισα που ειναι απολυτα σεβαστο για εμενα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ρίξε μια ματιά σε αυτό για να καταλάβεις τι γίνεται: http://www.herpetofauna.gr/forum/ind...pic,631.0.html και ισχύει και για τα ψαράκια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 29-12-10 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου ειμαι σιγουρος το εχω δεο και με τα ματια μου οτι σε ολα μα ολα τα πετσοπ οτι ζωντανο και να αγορασεις απο σκυλο-γατα μερχι ερπετο σε ολα μα ολα τα ζωα εχουν τεραστιες απωλειες -θνησιμοτητα και ειδικα στα ψαρια και στα μικρα ερπετα που δεν τους κοστιζουν τιποτα και τα πουλανε εναντι μεγαλου χρηματικου ποσου για να βγαλουν τα σπασμενα απο τις απωλειες που εχουν....αυτο το γνωριζουν ολοι που ασχολουνται εστω και λιγα με τα ζωα.... απο την αλλη ειναι μια κατασταση που δυσκολα αλλαζει γιατι δεν υπαρχει παοια σοβαρη οργανωση η και νομοθεσια που να προστατευει τα ζωα...μονο σε φορουμ βλεπεις να ονομαζονται πετσοπαδες που δεν φροντιζουν τα ζωα(εμπορευμα) τους,,, εγω ο ιδιος εχω πει εναν τετοιο μακακα πετσοπα στην νικαια και αν θελεις μεσω π.μ να σου πω και τα στοιχεια του |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν σε ενδιαφέρει μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό, μπορεί να βρεθεί κάποιο να υιοθετήσεις. Πολύ συχνά με ενημερώνουν για εξωτικά ερπετά που τα βρήκαν παρατημένα μέσα στην πόλη, έτσι και δεν θα ενισχύσεις προσωπικά το εμπόριό τους αλλά θα αποκτήσεις και εξωτικό κατοικίδιο που ήθελες. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα σου έλεγα να αρχίσεις να μαθαίνεις τα πάντα για τα ζώα που σε ενδιαφέρουν. Πρόσφατα βρέθηκαν πολλά ιγκουάνα και ένας γενειοφόρος δράκος και είναι και πολλοί αυτοί που τα αγόρασαν για το παιδάκι τους και αφού το παιδί βαρέθηκε τώρα ψάχνουν να τα ξεφορτωθούν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|