|
|
|||
|
|||
![]()
με διακοπη ρευματος δεν υπαρχει κανενα προβλημα. τι ερπετο σκεφτεσαι? να ξερεις τα φιδια ειναι πιο ανθεκτικα απο τις σαυρες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για μπερντ ντραγκον η για γκεκο |
|
|||
|
|||
![]()
το καλυρετο θα ηταν να το εχετε σε τερραριουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις θερμοκρασίες ακόμα και με θερμαντικές πλάκες λάμπες και ότι άλλο δεν θα το καταφέρεις θέλεις terrarium.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσεις τι ερπετα εχετε???? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οτι κ να κανεις, μια τροπικη σαυρα ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωση στην αιχμαλωσια για πολλα χρονια, εγω ιγκουανα ειχα με ολα τα παρελκομενα κ εζησε μονο 2,5 χρονια. βεβαια ειναι κ θεμα τυχης πολλες φορες.! ενας γνωστος μ την εχει ελευθερη μεσα στ σπιτι κ ειναι 8 χρονων, οταν κρυωνει καθεται κατω απο το καλοριφερ. παντως τα φιδια δεν εχουν τοσες απαιτησεις. αν κ αυτο π πιστευω για τα ερπετα ειναι οτι δεν υπαρχουν πιο τεμπελικα ζωα. καλυτερα παρε μια ταραντουλα! |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα και φιδια και σαυρες στο παρελθον. για να κανεις κατι οικονομικο της ταξης των 60-70 ευρω και ομορφο ακου:
κοντρα πλακε θαλασσης η μελαμινη σε οτι αποχρωση θες για τις 5 πλευρες. για μια τετοια μικρη σαυρα πας για ενα κουτι της ταξης των 70Χ50Χ50. τζαμι εμπρος πιασμενο με καποια μεταλλικη γωνια βιδωμενη στα 2 πλαγια και συρταρωτο το τζαμι απο πανω προς τα κατω.( θα κανεις το μισο να ανοιγει το αλλο σταθερο να μην πεφτει εξω το υποστρωμα η και η σαυρα) και εισαι ετοιμος. το ξυλο βοηθαει στην διατηρης θερμοκρασιας βαζεις και μια θερμοπλακα για ερπετα θαμμενη σε καποιο σημειο κατω απο το υποστρωμα η θερμαινομενο βραχο και εισαι αρχοντας. α και μια λαμπα ειδικη για σαυρες για τροφη του δερματος τους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μενα φιλε μου το ιγκουανα μου εζησε 6 χρονια στα χερια μου και το ειχα παρει και περιπου 2 χρονων, τωρα συνεχιζει σε καποιου αλλου το σπιτι και ζει, αν του δωσεις την καταλληλη φροντιδα θα σου ζησει αρκετα χρονια!
ο φιλος πανω ειπε μια καλη ιδεα με κοντρα πλακε θαλασσις, αναλογα βεβαια και το ειδος του ερπετου πρεπει να γινει και ο σχεδιασμος του, το μεγεθος παιζει σημαντικο ρολο και να μπορεις να καθαριζεις το υποστρωμμα του! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|