|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια.
μπορεις να μου προτινεις κατι ευκολο και ομορφο; αν βαλω ζοντανα θελω 2 μεγαλα υψους 25εκ , ενα 15εκ και 2 μικρα των 3-5 εκ. οπως τα υψη που εχω τωρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο ψηλα το αγαπημενο μου ειναι η μπακομπα που ειναι τρομερα ανθεκτικο φυτο κατα την γνωμη μου και πολυ ωραιο... αλλα ευκολα ειναι οι ανουμπιες οι εχινοδορους γενικα οτι εχει στο υπομνημα ειναι ευκολα και απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης σε ψηλο μπορείς να βάλεις μια μικρη βαλλισνέρια, για μεσαιο java fern και για πιο κοντο anubias barteri var. nana
|
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα βγαλε τα και μολιασε σωστα...ολα τα αλλα ερχονται δευτερα
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ολα χρειαζονται λιπασματα και γενικα περιποιηση ετσι;;;
παιδια αν καποιος εχει msn i facebook να επικοινονουμε;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες κι απο μενα!
Το ενυδρειο σου ακροβατει κυριολεκτικα ομως....Πανε σε ενα μαραγκο και παρε μια ταβλα στις διαστασεις του να βαλεις απο κατω για να παταει σωστα . ![]() Προχωρα με διαβασμα και ολα θα γινουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ειδα κι εγω οτι το ενυδρειο σου δεν παταει καλα. Κινδυνευεις να σου ανοιξει, να το ξερεις.
Οσο για τα λιπασματα, τα ευκολα φυτακια που σου προτειναμε δεν τα χρειαζονται. Βεβαια αν βαζεις μια στο τοσο λιπασμα σε μορφη ταμπλετας στο χαλικι σου καλο θα ειναι. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αυτη την στιγμη συζηταω για το επιπλο που θα κανω αυτες της μερες.
αφου μου λες πως κινδυνευει να ανοιξει τοτε θα το αλλαξω μερος προσωρινα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεια σας και καλως σας βρηκα | focus | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 29-03-09 22:35 |