|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έτσι νομίζω!Στη αρχή είπα μήπως το έχω παραφορτώσει και αφαίρεσα λίγα υλικά αλλά δεν είδα διαφορά! Λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα θα στείσω και το μεγάλο οπότε θα δω και τα άλλα 2 τι ροή βγάζουν.Αν είναι η ίδια σημαίνει ότι αυτή είναι η ροή τους.Θα κάνω και κανα πείραμα να δώ σε πόσο χρόνο γεμίζω Χ λίτρα και να υπολογίσω την ροή που έχω ανα ώρα με μαθηματικά!
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσες να βγάλεις τα καλαθάκια για λίγο (ή στο δεύτερο πριν τα βάλεις) και να μετρήσεις για λίγα λεπτά την ροή με
το φίλτρο άδειο και μετά να υπολογίσουμε τα λίτρα/ώρα που πραγματικά γυρνάνε οι Κινέζοι και ίσως να τα συγκρίνουμε με τα επώνυμα (eheim κλπ). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα προσπαθήσω να το κάνω και θα ενημερώσω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ για να σε ευθυμήσω, χωρίς να έχω μετρήσει, πιστεύω πως τα eheim θα είναι στο 80-90% της ονομαστικής τους ροής και τα Κινέζικα στο 70-80%. Να είσαι καλά για το test drive, μετά πρέπει να βρεθεί κι άλλος εθελοντής για να μετρήσει κάποιο eheim, και αντικειμενικός, όχι εγώ ή ο Μιχάλης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ροη απο το φιλτρο μου με υλικα σφουγγαρια μακαρονι βιομπαλες siporax substrat pro βαμβακι με μανομετρικο κοντα στα 1,60
|
|
||||
|
||||
![]()
ανετα μπορεις να ποτισεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κατουρισω μου ηρθε μετα απο αυτο το βιντεο......
Γιατι ????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |