|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα προσπαθήσω να το κάνω και θα ενημερώσω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ για να σε ευθυμήσω, χωρίς να έχω μετρήσει, πιστεύω πως τα eheim θα είναι στο 80-90% της ονομαστικής τους ροής και τα Κινέζικα στο 70-80%. Να είσαι καλά για το test drive, μετά πρέπει να βρεθεί κι άλλος εθελοντής για να μετρήσει κάποιο eheim, και αντικειμενικός, όχι εγώ ή ο Μιχάλης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ροη απο το φιλτρο μου με υλικα σφουγγαρια μακαρονι βιομπαλες siporax substrat pro βαμβακι με μανομετρικο κοντα στα 1,60
|
|
||||
|
||||
![]()
ανετα μπορεις να ποτισεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κατουρισω μου ηρθε μετα απο αυτο το βιντεο......
Γιατι ????? |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχίστε να κλαίτε από τώρα!!!!!!!!
Πήγα να βάλω ενα μπουκάλι γάλατος(ξέρεται αυτά τα χάρτινα του ενός λίτρου!) στην ανακύκλωση πριν από 10 λεπτά στο μπαλκόνι που έχω μετατρέψει σε διάφορα πράγματα με το στήσιμο 2 ενυδρείον ταυτωχρονα.Μπροστά μου το κουτί του φίλτρου ένας κουβάς δίπλα και πιο δίπλα η σακούλα της ανακύκλωσης.Δεν άντεξα στον πειρασμό.νερό στον κουβά,κουβάς πάνω στο τραπέζι του μπαλκονού που έχει μετατραπεί σε πάγκος εργασίας, πρόχειρο στήσιμο το φίλτρο δλδ χωρίς να κόψω τους σωλήνες. κτλ. και έχουμε και λέμε φίλτρο στημένο με μόνο εναν από τους σφουγκαρουαλοβάμνακες που έρχονται μαζί του.Μανομετρικό γυρω στο 1.2 1.3 μετρα μπουκάλι γάλακτος στο χέρι και βουρ.Σε πόση ώρα θα το γεμίσει , θα έτρωγα τα νύχια αν έιχα ελεύθερο χέρι θα ετρωγα τα νύχια μου, και θα είχα και χρόνο μάλιστα αφού έκανε 10 δευτερόλεπτα να γεμίσει το κουτάκι .Απλή μέθοδος των τριών και σε τι μεταφράζεται το αποτέλεσμα 360 καθαρά λίτρα την ώρα!!!!! ![]() ![]() ![]() Παρατήρηση: η ροή δεν φαινόταν να έχει διαφορά από το άλλο που είναι γεμάτο και δουλεύει.Ροπάτο το εργαλείο αλλά τα άλογα μας βγήκανε μουλάρια!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
360 και πολλα ειναι.Φιλικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαερωση εχεις κανει ???
καλα δεν περιμενω να ειναι στα 1000λ/ω αλλα ουτε και στα 360... εχεις κανενα φιλτρο αλλης μαρκας να κανεις το ιδιο θα εχει ενδιαφερον να δουμε αποτελεσματα. τα Δευτερολεπτα πως τα μετρησες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |