|
|
|||
|
|||
![]()
Μα το ενυδρειο μου δεν εχει υποδοχη για δευτερη λαμπα!!!!
το ενυδρειο μου εχει διαστασεις 80*40*30 φιλτρο aquael turbo filter 650, 230V 50HZ 6W(μεσα πεχει κατι κοκκους-μπαλιτσες κι ενα μεγαλο εξωτερικο σφουγγαρι) κι ενα αλλο φιλτρακι μικροτερο με εσωτερικο σφουγγαρι και κατι αλλο που δεν το εχω δει ποτε αλλα κανει χρουτσου χρουτσου ![]() ![]() ![]() θερμοστατης jager 75W προς το παρον εβαγαλα το ξυλο κ την περτρα κ τα περιελουσα με οξυζενε, ελπισω να γινει κατι.... φωτο θα βαλω μολις φορτισω την καμερα ------------------------- https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/s...roductId=10713 αυτο ειναι το φιλτρο μου....τι λετε???πρεπει να κανω τπτ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LunaDark : 26-11-10 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, το φωτισμο σου τον βρίσκω ελλειπες ιδιαίτερα αν έχεις φυτα. Απ ότι βλέπω δεν έχεις CO2 που είναι πάλι ένας παράγωντας για να έχεις έξαρσεις άλγης ανα καιρους.
Το οξυζενε είναι καλη λύση αλλά προσωχη μην σκοτώσεις τα ψάρια. Οσο μπορεις να βγάζεις πράγματα έξω από το ενυδρείο και να τα περιλούζεις όμως είσαι ασφαλής. Ισως πρέπει να σκεφτείς για έξτρα εξοπλισμό φωτίσματος. Μπορεις να χρισημοποιήσεις και το exel για την εν λογω άλγη αλλά πάλι με προσωχη γιατι εγω πριν χρόνια σκότωσα γατόψαρα με αυτο το προιόν. Μερικά ψάρια είναι ευαίσθητα σε αυτο. |
|
|||
|
|||
![]()
πως μπορω να βαλω εξτρα λαμπα αφου δεν εχει υποδοχη?
η απλα να βαλω μια με περισσοτερα βατ? |
|
||||
|
||||
![]()
για κανε αναζητηση για "αναβαθμιση φωτισμου" στηνκατηγορια diy
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω...
το φιλτρο μου ειναι οκ πιστευετε? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το εχω δει αλλα απο φωτο που το εψαξα και με τη συγκεκριμενη ροη για 80 λιτρα πρεπει να ειναι μια χαρα.
![]() καποιος που το εχει δουλεψει ομως θα σου πει καλυτερα...
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω και παλι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις | prospathw | Ζωοτόκα | 6 | 06-12-09 21:59 |
Ερωτησεις.....!!!! | περι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-01-09 23:38 |
10 ερωτησεις! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 23-01-08 22:36 |
Ερωτησεις??? | akillis | Δίσκοι | 2 | 31-12-07 19:09 |