|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να στήνει ''καραούλι'' και να περιμένει να περάσει κάποιο...και να ''ουρλιάζει''...δίσκος-δίσκος... ![]() ![]() ![]() Ελα λεβέντη μου να πιείς έναν καφέ μπροστά στο δικό μου ''κοπαδάκι'' και θα νομίσεις ότι βλέπεις πεζοδρόμιο της Ν.Υόρκης μέρα μεσημέρι.... ![]() Και μακρυά απ'την καρδιά (συμφωνώ με το ''βαθύ ροζ ρουμπίνι'')....Τropical και πάλι Τropical... ![]() ------------------------- Ξέχασες τα endlers.....είναι δυνατόν???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 19-11-10 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ντε! Που πας χωρίς εντλερ????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω οι συνδιασμοι που λετε να τους λετε για πλακα
ακου εντλερ οσο για την καρδια και εγω δε ταιζα και οταν πηρα τα ψαρια απο το θαναση που τα ταιζε καρδια ειναι 3-4 ποντους ποιο μεγαλα απο τα δικα μου και εχουν σχεδον ιδια ηλικια
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνεται πρέπει να έρθεις εδω μια βόλτα να δεις της Σχολή της Ξεσσαλονικης. αι να μας πεις μετα αν κανει πλάκα ή όχι...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεχρι αθηνα φτανει η χαρη του. Εμας μας σνομπαρει ο Σαμιωτης!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχ φανταζομε
red τοτε που ειχα γκομενα στη θεσσαλονικη δε σας ηξερα τωρα θα περιμενετε να ξανα βρω ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το νησι παντως δεν το προτιμας!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λοιπον........... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-10-09 16:58 |
Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-08 15:18 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |