|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Μιχαλη!!! Κοπαδοψαρα, guppy, corydoras, pleco, skalaria. Ολα χωρανε μια χαρα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Να στε καλά με κάνατε και γέλασα πάλι..
Λοιπον σοβαρά τώρα.. για την ώρα δεν μπαίνει άλλο ψάρι μέσα μέχρι να ρεγουλαριστούν αυτά που ήδη είναι μέσα.. μετά ισως βάλω κανενα πακου, κανα 2 αυλονοκάρες, 2-3 οσκαρ και 1-2 arowana. ψιλούδια δηλαδη... ![]() ![]() ![]() Και μετά το ευθυμο διάλλειμμα,συνεχίζω, φιλτρανση έχουν αναλάβει ενα 2215 και ενα EX600 με φουλ Βιολογικά, και τα φυτά μου μεσα αναλαμβάνουν ότι περισέυει απο νιτρικά για να τα εξαφανίζουν. Την ιχθυοφόρτιση την βλέπετε επάνω... καλά τα βλέπω μέχρι τώρα, κάνω 4 μικρά/μεσσαία ταισματα την ημέρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λοιπον........... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-10-09 16:58 |
Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-08 15:18 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |