|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε λεβέντη μου επιτέλους,έκανες την σωστή κίνηση.
![]() Μπράβο Χάρη....και να ξέρεις λέω σπάνια αυτή την λέξη σε.... ![]() ![]() Όχι σαν κάτι άλλους που δίνουν τα διαμαντάκια τους... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζήσουν και να.......σου αυξηθούν αφού τη γνώμη νου την ξέρεις ώς προς τον αριθμό των δίσκων που χωράει ''άνετα'' το ενυδρείο σου... ![]() ![]() ![]() Αντε τώρα είναι η σειρά του bokosta...που θα πάει θα ενδώσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Την γεννήστρα άλλωστε την έχεις ήδη, ενυδρείο για τα ενήλικα ψάχνε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Χαρουλη θελεις κι` αλλα να γραψω?? Χρηστο η ταιστρα εκλεισε για 2 μερες και τα γκαπυκομμαντο εξαφανιστηκαν!! Να βαλεις φωτο απο τα δισκακια σου Χαρη!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() 2ον.....νομίζεις ότι τα κομμάντα μου εξαφανίστηκαν.Κάπου συσκέπτονται για το πως θα ε ξολοθρέψουν τα φλώρο-ορρινόκο σου ..... που τα έχεις ..... άκουσον-άκουσον με ήμερους δίσκους..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα ψαρακια ειναι για τηγανι
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι γαυροι...μην μπερδευεσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα θα κάνω παρουσίαση μάλλον και κανονική,
Αν και πρέπει να σας πω οτι τα red fin tetra και τα cory έιναι ενα μέγεθος με τα δισκόσκυλα!!! οποτε χα΄νει λίγο το ενυδρείο αυτη την στιγμή γιατί δεν έχει μεγάλο ψάρι μέσα.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την λεξη δισκοσκυλα μην την ξαναγραψεις οταν αναφερεσαι στα δικα μου ψαρια!!!
Γραψε οτι θελεις αλλα οχι την συγκεκριμενη!! Την εχω σιχαθει δυστυχως να την διαβαζω. Σηριαλ εχει γινει!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου αφιερωνω το τραγουδακι Σμαραγδια και ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ να ηρεμισεις. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λοιπον........... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-10-09 16:58 |
Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-08 15:18 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |