|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μηχαλη, ο καθενας καταθετει τις αποψεις του και πρεπει να γινονται απο ολους σεβαστες! Γι'αυτο κι'εγω σεβομαι τις αποψεις σου και σε καταλαβαινω απολυτα για το τι θελεις να κανεις αφου διακρινω να εχεις μια αδυναμια στα φυτα.
Ομως.... Θα πρεπει να λαμβανονται σοβαρα υποψη και οι αποψεις καποιων παιδιων που ασχολουνται εδω και παρα πολυ καιρο με το θεμα. Και ποσο μαλλον οταν αυτες οι αποψεις καταθετονται μεσα απο εμπειριες.... Δεν ειμαστε οι αρμοδιοι να πουμε στον Α η στον Β να μην βαλει φυτα μεσα σε μια λιμνη με κοι!! Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Στο κατω κατω μια λιμνη για να δειχνει ωραια δεν βασιζεται μονο στα φυτα μεσα στη λιμνη αλλα και στον περιβαλλοντα χωρο... Ναι, τα κοι ενοχλουν τα φυτα, ειτε το θελουμε ειτε οχι ετσι εχουν τα πραγματα και οσο μεγαλωνουν τα πραγματα γινονται χειροτερα...... Παντως με τα νουφαρα (οχι πολλα) θα μπορουσες καπως να το παλεψεις αλλα... εαν εχεις την θεληση την υπομονη και την επιμονη ασε την λιμνη σου οπως ειναι τωρα..... ![]() Απο μενα οτι καλυτερο για τη λιμνη σου.... ------------------------- Παράθεση:
Πουριτανε μου τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον τροπο σκεψης σου!!!!!!!!!!!!!! Θελουμε φυτα υγιεστατα και αρτιμελεις???? ![]() ![]() Φιλε μου δεν σε ξεχασα φτανει να μου κανουν το χατιρι ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 11-10-10 στις 17:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
μινι pond συνεχεια.... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-08-07 19:39 |
μίνι pond....προβλήματα..... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-07 00:15 |
Maldives underwater #1 | afrodite | Παραλία - Beach Bar | 22 | 23-11-06 20:04 |