|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα θα ηταν να πεσουν οι τονοι ειπαμε σκυλια ειναι απλα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ο διαλογος δεν εξυπηρετει το θεμα και μενει σε χαρακτηρισμους και προσωπικες βολες...σταματειστε να γραφετε καλυτερα εδω και συνεχιστε σε πμ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σα να βαλαμε ενα γκαλαχερ σε 20lt το καναμε το θεμα! |
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοια ειναι υπερβολες τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο χιουμορ κανω βρε
![]() Ποτε θα φερεις τον κουταβο σε σκυλοβολτα για κοινωνικοποιηση? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Συμφωνώ με τις απόψεις του GioM και καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του, αλλά Γιώργο νομίζω ότι το παράκανες λίγο με τις εκφράσεις. Μην κάνεις καμμιά ανοησία και φύγεις από το φόρουμ, χρειαζόμαστε ενθουσιώδεις νέους χομπίστες σαν κι εσένα, που δεν τα μετράνε όλα με το χρήμα και σε περιμένουμε την Κυριακή στην συνάντησή μας, να περάσω να σε πάρω? (η Αμαλία δεν θα είναι, έλα βρε... ![]() Παράθεση:
Απλά θέλω να σου πω ότι η αδιαμφισβήτητη αγάπη σου για τα σκυλιά και η δικαιολογημένη ανησυχία σου για την αύξηση των αδέσποτων, σε οδηγεί σε μια σκληρή στάση (ε όχι και απαίτηση pedigree για να τα αφήσω να κάνουν ότι τα προστάζει η φύση και ποιός είμαι εγώ που θα τους αρνηθώ τα δικαιώματά τους επειδή μπορεί να μην είναι καθαρόαιμα ή που θα τους τα "κόψω" επειδή έτσι νομίζω ότι είναι σωστό). Δυστυχώς αυτήν την σκληρή για μένα στάση έχουν υιοθετήσει όλες σχεδόν οι φιλοζωικές και κυνοφιλικές οργανώσεις, γι αυτό κι εγώ έχω μείνει μακρυά τους, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιός μας έδωσε την Θεϊκή εξουσία να παίρνουμε παρά φύσιν αποφάσεις, τάχα για το δικό τους καλό. Και ποιός σου λέει ότι η πολιτική της στείρωσης και της μη αναπαραγωγής ημίαιμων, που πρεσβεύεις, δεν υποκινείται από τους εκτροφείς και τα οικονομικά συμφέροντα που δεν θέλουν ανταγωνισμό στην αγορά των καθαρόαιμων και βάζουν μπροστά εμάς τους "φιλόζωους" να "καθαρίσουμε". Αν ξεκολλάγαμε λίγο από τις γελοίες για εμένα έννοιες καθαρόαιμο/ημίαιμο και μαζεύαμε κανένα κουταβάκι από τον δρόμο, αντί να τρέχουμε στα εκτροφεία και τα πετσόπ, το πρόβλημα των αδέσποτων θα λυνόταν αμέσως και δεν θα υπήρχε λόγος να συζητάμε για στειρώσεις και pedigree. Είναι η δικιά μας ματαιοδοξία της κατοχής καθαρόαιμου που δημιούργησε το πρόβλημα των αδέσποτων και τώρα βρήκαμε την λύση στην στείρωση. Και σε όσους είπαν ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα στο ζώο, απαντώ ότι κι εσάς αν σας στειρώσει γιατρός, δεν θα έχετε προβλήματα υγείας. Ποιός θα το αποφασίσει όμως? Ο μικρός Χίτλερ που γεννιέται μέσα μας όταν έχουμε να κάνουμε με ζώα και τα χωρίζουμε ρατσιστικά σε "ράτσας" και "κόπρους" που δεν έχουν κανένα δικαίωμα, ούτε στην ζωή, ούτε καν στην αναπαραγωγή? Εδώ αμφισβητήσατε και το μητρικό τους ένστικτο!! Όποιος νοιάζεται πραγματικά για τα αδέσποτα, να επιλέξει τον επόμενο σκύλο του από τον δρόμο και όχι από εκτροφέα και μετά να έρθει να μου ζητήσει pedigree για ν' αφήσω τον Μπούφυ να πηδ****, κι αν μου πει να του τα κόψω, θα τον ρωτήσω τι συγγένεια έχει με τον Θεό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δε μου κανουν εντυπωση οι αποψεις που ακουω...αλλωστε τις ιδιες ειχα και γω! Σημασια εχει το δικο μας σκυλι να ειναι καλα, να ζευγαρωσει, να γνωρισει τον ερωτα... εξω απο την πορτα μας τι σημασια εχει ποσα πεθαινουν απο ανευθυνα ζευγαρωματα? Αυτα δεν ειναι εγωισμος και ματαιοδοξια? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ειρηνη Υμην ![]() Ρε σεις ολοι αγαπαμε τα ζωα και το εχετε παρακανει λιγο εδω τωρα για να μιλαμε και σοβαρα , αρχιζετε και επαναλαμβανοσαστε . Βρε Αμαλια εδω υπαρχουν 5-10 ατομα που μπορει να μην εχουν εφαμιλες σκεψεις - αποψεις με σενα αλλα ειναι ζωοφιλοι με τον τροπο του ο καθενας Εκει εξω ομως υπαρχουν ανωμαλοι - γιαγιαδες & παπουδες που πετανε γατακια/σκυλακια στους καδους - ριχνουν φολες - γινεται το ελα να δεις ενω εδω μιλαμε για εκτροφεις - ημιαιμα - αναπαρωγες και ΑΝ καταληξουν αδεσποτα !!! Εγω θα βαλω 2 λινκ Ενα για τον νομο περι κατοικιδιων και ενα για τα μετρα της αστυνομιας που πλεον θα πρεπει να τα λαμβανουν υποψιν τους http://www.newscity1.net/2010/08/blog-post_7434.html Αντε και καλημερα σας ! Επισης πριν απο λιγο ειδα αυτο αν καποιος φιλος ενδιαφερεται απο Κρητη . http://www.facebook.com/group.php?gid=139129039457777#!/photo.php?pid=6751653&id=112541418622&ref=fbx_albu m
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πηγαίνεις σε διαγωνισμούς κι εκθέσεις, να πουλάς τα παιδιά τους κι όταν τα χάσεις, να ψάχνεις άλλες ράτσες, αντί να σώσεις ένα αδέσποτο. Αυτό σημαίνει "να κλεινεις τα ματια σε ολα αυτα και να τα προσπερνας λεγοντας οτι θα φροντισει η φυση" και δεν το κάνουν όσοι μαζεύουν ημίαιμα από τον δρόμο, το κάνουν όσοι τρέχουν ν' αγοράσουν ράτσας, ενώ ξέρουν ότι θα μπορούσαν να σώσουν ένα αδεσποτάκι (χωρίς pedigree). ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |