|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα και μια ζωή να μείνει με τα αδέρφια του είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά ασφαλές (χωρίς να έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης) είναι από 45-50 μέρες και μετά. Όσο για τους "σωστούς" εκτροφείς στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Με το 3 μπορεί να διαφωνείς αλλά δε σημαίνει ότι είναι και λάθος. Δεν είναι τα ημίαιμα kinder έκπληξη. Οι ιδιοκτήτες είναι και οι "εκπαιδευτές".
Να διευκρινήσω κάτι ακόμα για τις γέννες εκτός εκτροφέων (γιατί τέθηκε το ζήτημα νωρίτερα). Αν ένα θηλυκό δε ζευγαρώσει 1-2 φορές στη ζωή του έχει πάνω από 80% πιθανότητες να βγάλει ορμονική διαταραχή. Καθένας έχει μια άποψη πάνω στα σκυλιά την οποία για εγωιστικούς ή όχι λόγους δεν είναι διατεθημένος να αλλάξει. Επειδή όμως δεν έβγαλα την αγγελία για να πιάσουμε κουβέντα πάνω στα σκυλιά, αλλά για να χαρίσω τα κουτάβια, όποιος δεν ενδιαφέρεται ας ανοίξει ένα θέμα στην κατηγορία "Άλλα ζώα" να πει ότι θέλει να πει. Αν συνεχιστεί το θέμα η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με πμ.
|
||||
|
||||
![]()
κατι τελευταιο και δεν ξαναμιλαω(για σημερα) οταν λεω κιντερ εκπληξη εννοω απο ενα μποξερ π.χ περιμενεις να ναι μες την χαρα.ζωηρο.φιλικο με τα παιδια.παιχνιδιαρικο....απο την αλλη απο ενα φιλα μπραζιλερο περιμενεις οτι θα ειναι δυσκολο να δεκτει την κυριαρχεια σου..θα ειναι επιφυλακτικο και ποτε δεν πρεπει να το αφισεις μονο με ξενους....υπαρχουν και εξεραισεις μιλαω ομως για τον κανονα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξαναγράφω γιατί ίσως ήμουν επιθετικός επηρρεασμένος από την προηγούμενη κουβέντα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση απέναντί σου. Με την Αμαλία εκνευρίστηκα γιατί είδα να γράφει χοντράδες και σε άλλο θέμα για σκυλιά εκτός από εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
ενα μποξερ εαν το βαλω σε ενα κλουβι για μερικους μηνες και μετα το παω στο μπαλκονι σε 2 τετραγωνικα κλεισμενο ενω εχει αλλαξει σε 2 μηνες 4 αφεντικα και χεζει κατουραει στο μερος που μενει και το ταιζω μια φορα την μερα και το βαραω μπατσες στην μουρι και κλοτσιες γιατι τα αφησε στο μπαλκονι (φυσικα εχω να το παω βολτα 3 ΜΗΝΕΣ) λες να ειναι μεσα στην τρελη χαρα λογο του οτι ειναι μποξερ και το εχει στο DNA του?
Εχω αδεσποτο σκυλο και ειναι καταπληκτικος και μετανιωνω που τον στειρωσα και δεν θα παρω κουταβια απο αυτο το σκυλι. Χαλαβα ΣΒΟΥΥΥΥΥΥΥ Giom σορρυ αλλα επρεπε να πω αυτο που ηθελα σορρυ |
|
||||
|
||||
![]()
μια στειρωση κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα σκεψου,αν τα παιδια του σκυλου σου πανε σε καλα χερια..κ μετα τα παιδια των παιδιων του σκυλου σου?δεν γινεται ολλα να βρουν καλα σπιτια!καποια θα πεταχνουν στον δρομο,αλλοι θα τα ζευγαρωσουν με αλλες ρατσες η ημιαιμα κ παει λεγοντας.καπως ετσι εχουμε γεμισει αδεσποτα κ "κοπροσκυλα"...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ρουσακσ εκανα στειρωση τον σκυλο για 2-3 λογους μετα απο συζητηση με την γιατρο και τον εκπαιδευτη
α) Το σκυλι λογο του οτι ειναι σε συνεχη συναντηση με δυο θυλικα εκανε απο κατω 2 μπαλακια και εκλεγε οταν εκανε τσισα β) Δεν πιστευα οτι θα βρω να το ζευγαρωσω γ) Η γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει ορμονικο προβλημα στο μελλον μονο τα κιλα πρεπει να προσεχω δ) ο εκπαιδευτης μου ειπε οτι θα του κανει μονο καλο απο την στιγμη που δεν εχω σκοπο να το ζευγαρωσω (και απο υγεια και απο συμπεριφορα). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
s
|
||||
|
||||
![]()
κ ποια διαφορα θα υπαρχει αν παρεις ενα αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το τρισεγκονο σου θα εχει επιλογες κ δικη του κριση,θα ξερει τις συνεπειες τον πραξεων,κ θα κανει τις επιλογες του.ενω τα 5-10 κουταβια απο μια γεννα δεν θα εχουν ...κανονικα ο σκυλος θα πρεπει να ζευγαρωνει,κ τα θυλικα να κανουν 3-4 γεννες σε ολοι τους την ζωη για να μη παθαινουν πυομιτρες κ ψευδοκυησης,αλλα με τοσα αδεσποτα που υπαρχουν η καλητερη λυση ειναι η στειρωση...εγω που εχω 4 σκυλες αν ολλες γενναγαν απο 7 κουταβακια,γιατι πρεπει να γεννησουν,τι θα τα εκανα ολλα?κ ποιος θα επερνε ημιαιμα σκυλιακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι ο Χίτλερ για καθαρόαιμους έψαχνε και είδατε τι έπαθε από τις διασταυρώσεις!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμέ, έβγαλε γκόμενα την Εύα http://www.inlnews.com/images/in_lov...ame_-_1050.bmp
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2) 7 κουτάβια;;;;;;; Κουνέλες οι δικιές σου!!! ![]() _____________________________________________ Δε φαίνεται η φωτογραφία.
Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GioM : 28-09-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το έκανα link πάτησε το στο προηγούμενο post.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν ειμαστε τοσοι πολλοι...
εγω τις δικιες μου δεν τις εχω βαλει ποτε για γεννα,αλλα ενα μεσαιου μεγεθους σκυλι κανει συννηθως απο 5 κ πανω....τις εχω στειρωσει κ μονο θετικα ειδα,το μονο αρνητικο ειναι οτι η μια παχαινη πολυ ευκολα κ γινεται σαν τραπεζι! |
|
||||
|
||||
![]()
κινγριμ... αυτο που ειπα για καθαροαιμα και χαρακτηρα πηγαινε σε αυτους που ειναι συνηδιτοποιημενοι και με σωας τα φρενας. ποτε δεν ειπα οτι το σκυλι δεν θα επηρεαστει απο βιαιη ψυχολογικη βια.. Το σωστο με την αναπαραγωγη ειναι καπου στην μεση...ναι να εχω εναν απογονο...ναι αν ξερω δεκα σωστα ατομα και ζευγαρωσω τον σκυλο μουυ γιατι θελουν σκυλακια ....οχι ομως για δηθεν καρκινους και κτλπ που δεν ισχυουν η γιατι απλα ο σκυλος πρεπει να πηδ....ξη .. και εν τελει καποιος να χωρισει τα θεματα .....φαστ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |