|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως το κρεβάτι πρόσεξέ το! Επειδή το αγόρι μας έχει 17 παιδιά (!!!) συνολικά, από επειρίες των "συμπέθερων" όσα κοιμούνται με το αφεντικό αργά ή γρήγορα το δαγκώνουν.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι δαγκωνουν ρε παιδια ??? 4 χρονια κανω νανι με τον σκυλο χωρις προβλημα (αλλα του εχω κανει στειρωση )
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω κοιμομουν 9 με ροττβαιλερ τη να σας πω
και ροχαλιζε κι ολας ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________ Τα pincher πολλές φορές δεν έχουν συναίσθηση του μεγέθους τους (γι' αυτό είναι λίγο "περίεργα" στο χαρακτήρα). Σκεφτείτε ότι ο δικός μας πήγε να επιτεθεί σε σκυλί μεγέθους λυκόσκυλου ![]() ![]() Για τα pincher μιλάω όταν λέω για το κρεβάτι. Και πάλι τονίζω: δεν είναι προσωπικές μου εμπειρίες. ![]() ________________________________ drbig ειδικά οι Μολωσοί λατρεύουν τα pincher. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ τον ταΐσεις ξανά εκείνη τη μέρα! Το pincher του είναι υπεραρκετό! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
to dagoma k o ypnos sto krevati den exoun kamoia sxesi . . .an o skylos xerei oti o arxigos tis aggelis einai o anthropos k oxi ayto.......ta mikrosoma legete oti einai pio neyrika...epeidi gaygizoun pio poly alla den eixa pote mikrosomo gia na sas po an itan adika...
|
||||
|
||||
![]()
Από 'οταν πρωτομάθαινα για τα σκυλιά, όλοι οι εκπαιδευτές μου έχουνε πει ότι απαγορεύεται το σκυλί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με το αφεντικό του. Έτσι δεν δοκίμασα ποτέ να κοιμάμαι με δικό μου σκυλί (εκτός από τον καναπέ). Οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση με το δάγκωμα, αλλά σίγουρα οι εκπαιδευτές με τους οποίους είχα επαφή το απαγόρευαν. Λένε ότι το μέρος στο οποίο κοιμάται το αφεντικό είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για τη διατήρηση της ιεραρχίας.
|
||||
|
||||
![]()
Oι γονεις εχουν κανει εξετασεις? Εχουν pedigree? Τι ηλικιες εχουν? Πως σιγουρεψατε οτι δεν κουβαλανε κληρονομικες ασθενειες που θα μεταβουν και στα κουταβια?
Το προτυπο αναφερει Χρώμα και Τρίχωμα: Το τρίχωμα είναι στρωτό, τραχύ και κοντό. Είναι ίσιο και γυαλιστερό, εφαρμόζει στο σώμα και το καλύπτει ομοιόμορφα. Το χρώμα μπορεί να είναι ομοιόμορφο καστανοκόκκινο, μαύρο με διακριτά σημάδια χρώματος ανοιχτού καφέ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως τα μάγουλα, το στήθος και πάνω από τα μάτια. Μπορεί επίσης να έχει χρώμα καφέ-σοκολατί και πάλι με διακριτά σημάδια ανοικτού καφέ. Συνεπως η μητερα περισσοτερο με tsiouasoua μοιαζει παρα με pin ![]() Συγνωμη ειλικρινα που "χαλαω" το ποστ κατα καποιο τροπο αλλα το προβλημα των αδεσποτων στην Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο που καλα θα ηταν να αφηνουμε τις αναπαραγωγες στους εκτροφεις ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |