|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα! τελικα πηρα καποια ψαρακια που μου χαρησε χρηστης του φορουμ απο αγγελια.
τα ψαρακια αυτα οντως μου αρεσουν πολυ, ισως ασχοληθω αργοτερα με αυτα ![]() το θεμα μπορει να κλεισει εδω οστε οταν προσαρμοστουν τα ψαρακια να σας τα παρουσιασω ![]() ![]() ευχαρηστω για τις απαντησεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας καλε ποια ψαρακια πηρες τουλαχιστον...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα να τα βγαλω φωτογραφια κι ολας , αλλα ειναι κριμα να τα τρομαξω 1η μερα στο ενυδρειο... καμια εβδομαδα βλεπω να χρειαζονται για προσαρμογη
![]() ειναι 4 pseudotropheus zebra ![]() ενδεικτικη φωτο (ιδια ειναι ![]() ![]() τα οποια βεβαια μπηκαν σε καταλληλο νερο και μονα τους τελικα αληθεια , το οτι τα εχω σκεπασει και εχουν κλειστο φως και αντι να κοιμουνται κοβουν βολτες τετοια ωρα , ειναι καλο η κακο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο στην φωτο ειναι labido yellow μαλλον...
Εισαι σιγουρη πως εχεις Ζebra? Oποιο και τα εχεις τα λιτρα σου ειναι οριακα (για το labido οριακα,για το zebra μαλλον απαγορευτικα...) Θα σε βοηθησουν οι γνωστες των Αφρικανικων λιμνων για τα περαιτερω...
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το πτεριγιο πανω στα δικα μου ειναι κιτρινο, ειναι σχετικα μικρα ακομα σε ηλικια , δεν εχουν κλησει χρονο, αλλα απ οτι ειδα και τα ενηλικα δεν μεγαλωνουν και τοσο πολυ(γυρω στα 12 cm), για 4 ψαρακια μιλαω μονο στο ενυδρειο , δε θα βαλω αλλα.
τωρα για την ονομασια τα zebra ειναι λογικα τωρα στην πορεια αν δω και ζοριζονται βλεπουμε ...για καινουριο ενυδρειο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδιασμος ψαριων | mixalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-09-08 13:08 |
Συνδιασμος Ψαριων σε 70 λιτρων ενυδρειον.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 23-04-07 11:41 |
Συνδιασμος Ψαριων (κιχλιδες) | andrew_dh | Malawi | 8 | 17-02-07 00:53 |
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | Efi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-01-07 14:32 |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |