|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι ενα αρχαριος ποθ ειχα κανει θαλασσα το ενυδρειο μου το οποιο ειναι γλυκου νερου.
Επειτα απο την βοηθεια καποιου συναδελφου χομπιστα καταφερα να διορθοσω την κατασταση οσων αφορα το φιλτρο και το νερο. Ενα προβλημα που εχω ακομα ειναι η επιλογη των ψαριων , αφου εμπιστευτικα τα πετ σοπ εκανα ενα μπαχαλο με διαφορα ειδη(γενικα ακαταληλα αλλα και για τα λιτρα) Αρχισα να βγαζω ψαρια σιγα σιγα για να βαλω αλλα. Θελω να με βοηθησετε στο εξης εχω δει τα συγκεκριμενα: Labidochromis sp. “yellow” Nimbochromis venustus Pseudotropheus socolofi Cyrtocara moorii Neolamprologus brichardi και θελω να μαθω αν μπορει να γινει συνδιασμοσ αναμεσα σ'αυτα τα ειδη κυχλιδων η θα πρεπει να υπαρχει αποκλειστικα μονο ενα ειδος στο ενυδρειο επισεις σε ενα ενυδρειο 120λιτρα τι πλυθισμος μπορει να μπει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | Efi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-01-07 14:32 |
ΨΑΡΙΑ-ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!! | GCP Nio GR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 74 | 14-01-07 15:53 |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |