|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αποφασισα να βγαλω τους ροδοστομους και να βαλω κιχλιδες.
μαλλον αυτες η εχετε να προτεινετε κατι αναλογο σε κιχλιδες? το νερο μου εχει αρχησει και ανεβαζει ph και σκληροτητα επικυνδυνα οποτε μαλλον καλυτερα να μην τους ταλαιπωρω.. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ποιες "αυτες" αναφερεσαι?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον για λιφαλιλι ελεγα... τους ροδοστομους λεω να τους δωσω γιατι δεν βλεπω να στρωνει το ph μου... αν παλι δεν στρωσει θελω κατι σε κιχλιδες , να μην υπερβαινει τα 14 εκατοστα και να αντεχει σε ph υψηλο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα χαρεμι pseudocrenilabrus nicholsi...
Αψογο ψαρι που ταιριαζει και σε φυτεμενο και σε ξερακιανο...Θα δεις και μωρα!
|
||||
|
||||
![]()
πανεμπρφα ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι περιμενεις λοιπον...?
Δωστους το 100λιτρο να την περασουν ζαχαρη... Διαβασε αυτο εδω το θεμα,εχει ολα οσα πρεπει και θελεις να γνωριζεις... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42106
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα! τελικα πηρα καποια ψαρακια που μου χαρησε χρηστης του φορουμ απο αγγελια.
τα ψαρακια αυτα οντως μου αρεσουν πολυ, ισως ασχοληθω αργοτερα με αυτα ![]() το θεμα μπορει να κλεισει εδω οστε οταν προσαρμοστουν τα ψαρακια να σας τα παρουσιασω ![]() ![]() ευχαρηστω για τις απαντησεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδιασμος ψαριων | mixalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-09-08 13:08 |
Συνδιασμος Ψαριων σε 70 λιτρων ενυδρειον.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 23-04-07 11:41 |
Συνδιασμος Ψαριων (κιχλιδες) | andrew_dh | Malawi | 8 | 17-02-07 00:53 |
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | Efi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-01-07 14:32 |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |