|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι φωτο δεν ειναι καθαρες,εγω αλγη δεν βλεπω.Το σκουρο νερο ειναι 99%(απο οσο μπορω να διακρινω στις φωτο)απο το ξυλο.Το θεμα με την ανουμπια εχει να κανει με την λιπανση.Δες εδω http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι πωσ μετα απο τοσες μερες αρχισε να βγαζει τωρα το ξυλο.....και να κανει ετσι το νερο....???? και οσο για λιπανση, βαζω μια φορα την εβδομαδα σατσεμ φλουρισ.... τωρα τι να πω..... θα δειξει... και οσο για τισ φωτο, οπωσ τις βλεπετε εσεις ετσι βλεπω και εγω το ενυδριο μου.... ειναι λες και εβαλα ξαφνικα φιμε τζαμια.
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορει μετα απο μερες να σου βγαλει χρωμα οπως και οι ριζες θελουν πολλες μερες να βουλιαξουν εχει να κανει με το οτι το ξυλο ''ποτιζει'' με νερο ολο και πιο πολυ
------------------------- εχεις πλεκο μεσα ετσι ηταν οι εχινοδοροι μου και ο ενοχος ηταν ο πλεκο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 24-08-10 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι, δεν εχω πλεκο..... αρα να μην κανω τιποτα?
μια μεγαλη αλλαγη νερου 50% στην εβδομαδα και θα στρωσει????
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές αλλαγές νερού και υπομονή. Θα καθαρίζει σιγά-σιγά κι από λίγο κάθε φορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα σου ακουμπά στο νερό?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οριακα ειναι με το νερο. ναι!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη-καθε ποτε χαλαει? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-09-09 20:58 |
ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΟΥΜΠΙΑ; | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-11-07 00:12 |
προβλημα με ανουμπια | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-08-07 00:01 |
ανουμπια κοκκινωπη..... | klaz | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 05-10-05 08:52 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-05 15:09 |