|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα σε ολους!!!! Γιωργο το ενυδρειο θα γινει 1.70 χ 60 χ 80 ... 816 λιτρα και οπως καταλαβαινεις 5 δισκακια θα ειναι πολυ λιγα στο ενυδρειο... οποτε με λιγα ψαρακια ακομα και κινηση θα δωσω και θα εχει αρκετα ψαρακια στο ενυδρειο....
|
|||
|
|||
![]()
Αφου "αναβαθμιζεις" τα λιτρα του ενυδρειου σου, σκεψου και το ενδεχομενο να αυξησεις κατα μερικα ατομα ακομα το κοπαδι των δισκων σου. Θα το εκτιμησουν πολυ και θα δεις διαφορετικη συμπεριφορα στους δισκους σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα δισκακια μου σε λιγο θα αρχισουν να γκομενιζουν και θα μου αρεσε πιο πολυ να κρατουσα μερικα δισκακια απο δικη μου γεννα... να τα μεγαλωσω και να τα χαρω οσο θα μεγαλωνουν... ![]() ![]() ![]() οποτε μαλλον τωρα παω για κοπαδοψαρα και δισκακια οταν μου γεννησουν... ξερω οτι ειναι δυσκολη η γεννα, αλλα θελω να το δοκιμασω.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αρχη με δισκους | stefoc | Δίσκοι | 19 | 07-12-09 21:26 |
RIO 240 με δισκους | ko$ta$ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 14-08-09 14:56 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |