|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουν οι δισκοι... ισα ισα.... μου αρεσουν και πολυ... απλα με κοιμιζουν τα κωλοπαιδα....
και γι αυτο θελω να βαλω κατι ακομα για να με κρατιεμαι ξυπνιος... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαμος γινεται. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω αν κατσω στον καναπε, θα με παρει ο υπνος...
|
|||
|
|||
![]()
...μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανω, απλα θελω να δειξω ποσο ηρεμα ειναι... και ποσο χαλαρωτικο ειναι το ενυδρειο....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια θυληκια χρονιαρα μεσα και ελα να μου πεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1. Hatchetfish (Carnegiella sp., Gasteropelecus sp.) για την επιφανεια,
2. Pencilfish (Nannostomus sp.) για ενα διαφορετικο κοπαδοψαρο, 3. M. ramirezi σαν εναλλακτικη κιχλιδα (αλλα να εχει λιγο χωρο το ενυδρειο). |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο θα χρονισουν κι εμενα... και δεν θελω να βαλω αλλο δισκο μεσα....
οσο για το ενυδρειο Γιωργο... τωρα ειναι το 360 που εχω και εχει μεσα τους δισκους μονο (5) και περιμενω να μου κοψουν τα ξυλα για το πιο μεγαλο.... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Γιωργο το δευτερο δεν θα ζοριστει λιγο με την θερμοκρασια???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-06-10 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να γινουν ζευγαρια και θα δεις τη κινηση που θελεις!!!
![]() Θα συμφωνησω να μη βαλεις αλλα ψαρια μαζι τους!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω φιλε μου πως το ιδανικο ειναι ενα κοπαδι καρδιναλιοι(παραξενο που δεν αναφερθηκε),τεριαζουν αψογα κ απο θερμοκρασια κ απο τιμες νερου αλλα κ βιοτοπικα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι... εκτος βεβαια αν προκειται καποια στιγμη να κανεις θεραπεια (φτου φτου σκορδα) και χρειαστει να ανεβασεις θερμοκρασιες στους 34-35 βαθμους. Εκει βεβαια ολα τα υπολοιπα θα την ακουσουν, εκτος απο τους δισκους και τα ραμιρεζι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα σε ολους!!!! Γιωργο το ενυδρειο θα γινει 1.70 χ 60 χ 80 ... 816 λιτρα και οπως καταλαβαινεις 5 δισκακια θα ειναι πολυ λιγα στο ενυδρειο... οποτε με λιγα ψαρακια ακομα και κινηση θα δωσω και θα εχει αρκετα ψαρακια στο ενυδρειο....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αρχη με δισκους | stefoc | Δίσκοι | 19 | 07-12-09 21:26 |
RIO 240 με δισκους | ko$ta$ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 14-08-09 14:56 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |