|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφια ειναι αυτη......
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω kingrim οποτε θελεις ελα στον κηπο μου! εχω πολλα κεφια!!! αρχισα να αγαπαω και τα εντομα χαχαχαχαχαχα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην γελάς...όλα τα ζωντανά είναι μέρος της λίμνης...όλους θα σας μπολιάσω...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσοι έχουμε λίμνες πάντως, είμαστε υπεύθυνοι για την ζωή που μαζεύουμε από τη γύρω περιοχή. Να είσαι σίγουρος ότι θα μαζέψεις όλη των μικροπανίδα της περιοχής σου γύρω από τη λίμνη σου. Αν π.χ. κάνεις ένα ψεκασμό, μπορείς να αναλογιστείς τι καταστροφή θα προκαλέσεις στο περιβάλλον σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη μου εδω νεραιδες περιμενω να μου ερθουν και μου λες για ψεκασμο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εφέτος είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το ερωτικό παιχνίδι και την φωλιά ενός υπέροχου άγριου σπίνου στα δέντρα της αυλής μου. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |