|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Βασιλη το εχω στο νου μου για μια μεγαλυτερη αντλια. Το καλοκαιρι ερχεται και αυτες μου ειναι μικρες σκεφτομαι να βαλω ενα συντριβανι. Τι λες; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 20-05-10 στις 08:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πριν όμως...να σε ρωτήσω από ποιο σημείο-βάθος, αντλείς το νερό σου? Υπόψην σου ότι πρέπει η αντλία σου να βρίσκεται κάπου στα βαθιά...διαφορετικά ο καταρράκτης μπορεί να οξυγονώσει μόνο ελάχιστες δεκάδες εκατοστά κάτω από την επιφάνεια... Σωκράτη, το λες αυτό για αστείο?
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το μικρο νουφαρο που σας ελεγα ειναι νανος; εγω πιστευω αργησε να μου μεγαλοσει επιδει το ειχα σε μεγαλη γλαστρα και εγινε πρωτα το ριζωμα και μετα εδωσε φυλλα και ανθος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφια ειναι αυτη......
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω kingrim οποτε θελεις ελα στον κηπο μου! εχω πολλα κεφια!!! αρχισα να αγαπαω και τα εντομα χαχαχαχαχαχα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην γελάς...όλα τα ζωντανά είναι μέρος της λίμνης...όλους θα σας μπολιάσω...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φανταστικό το νούφαρο!!!!! Μπράβο Αποστόλη! Υ/Γ το ότι είναι μικρό το ανθός δεν σημαίνει ότι το νούφαρο είναι νάνος. Του χρόνου θα δήξει. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ! εχει και μια υπεροχη μυρωδια σαν καραμελα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πήρες απο ρίζα και όχι από σπόρο τοτε δεν μπορεί να είναι υβρίδιο και θα σου έλεγα ότι είναι NymphaeaPygmaea - Dwarf (Rubra) ένα απο τα πιο διαδεδομένα είδη μίνι νούφαρων
------------------------- Ακυρο αυτο που ειπα για τη ριζα . Με το να μας δωσει καποιος ριζα ξερουμε οτι περνουμε το ειδος του νουφαρου που ειχε ο κατοχος . Αρα ειμαστε σιγουροι και για το τι περνουμε (χρωμα κλπ). Αν ειναι υβριδιο ομως το νουφαρο(μητερα) τοτε θα παρουμε υβριδιο. Εκει που παντα θα ειναι εκπληξη για το τι περνουμε ειναι στους σπορους . Ειναι ενας απο τους λογους που οι βολβοι και οι ριζες νουφαρων ειναι πιο ακριβα απο τους σπορους .
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 24-05-10 στις 10:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |