#13
|
||||
|
||||
![]()
αλλο η σκληροτητα και αλλο η οξυτητα...
το μαλακο νερο ειναι απο 4-5 βαθμους και κατω...ενω αντιθετα το σκληρο.. το ποσο οξινο ειναι το νερο ειναι θεμα ph. πανω απο 7 ειναι αλκαλικο και κατω απο 7 οξινο. καλο θα ηταν να αρχισεις να διαβαζεις και το σαιτ του κου Τσαμη που ειναι πολυ αναλυτικο ειδικα σε αυτες τις γενικες εννοιες.
__________________
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσουπα? | ArChanGelOs16 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 23:14 |
Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ | platy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-02-10 19:19 |
H «τελεια» ψαροσουπα | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-05-09 23:12 |
νεος αχαριος | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-03-08 22:54 |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |