|
|
|||
|
|||
![]()
εκανα τις μετρησεις και μαλλον εχουμε προβληματακι!
PH-7,5 NO3-0 mg/l Kh-5dkh NH4-NH3 - 0,02mg/l NO2- 0mg/l τι κανω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντιχλώριο βάζεις στο νερό της αλλαγής σου? Κάτι δεν πάει καλά για να έχεις αυτές τις μετρήσεις μετά από ένα μήνα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης, αυτές οι μετρήσεις πόσο καιρό μετά από αλλαγή νερού είναι;
|
|
|||
|
|||
![]()
την πρωτη αλλαγη νερου την εκανα πριν μια εβδομαδα ακριβως 30%.
βαζω aquatan και nitrivec της sera και για τα φυτα μια καψουλα την εβδομαδα sanoplant της hobby. ------------------------- μηπως να σταματησω για μια δυο μερες την τροφη? τι προτεινετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgeavra : 20-05-10 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά να βάλεις άμεσα μια αγγελία για μπόλι για να προλάβεις τα χειρότερα! Νομίζω ότι το aquatan είναι μόνο για το χλώριο και όχι για τη χλωραμίνη, οπότε αν έχω δίκιο θα χρειαστείς και άλλο αντιχλώριο (π.χ. prime, stress coat, aquasafe) γιατί χάνεις τα βακτήριά σου. Επίσης, το nitrivec να μην το σταματήσεις (άποψή μου) μέχρι να βάλεις μπόλι, αλλά γενικά δε σου χρειάζεται. Δεν τις ξέρω αυτές τις ταμπλέτες, αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες μου ακούγεται πολύ. Αν είναι άλλου είδους μπορεί να κάνεις καλά, αλλά περίμενε να σου πει άλλος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσουπα? | ArChanGelOs16 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 23:14 |
Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ | platy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-02-10 19:19 |
H «τελεια» ψαροσουπα | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-05-09 23:12 |
νεος αχαριος | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-03-08 22:54 |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |