|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το είχες με τον υαλοβάμβακα είναι λογικό να μην δουλευει καλά.Θέλει να είναι αρκετά χαλαρό το δέσιμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα εντελως τον υαλοβαμβακα αλλα παλι μου ανεβαζει πολυ τη σταθμη με της φυσαλιδες κ εχω υπερχυλιση. δεν μπορω να το ρυθμησω μηπως? τη να πω δεν ξερω. σημετα ολη μερα μου φουσκωνει τα νερα δεν ειναι η μερα του φενετε??? μηπως να παρω αλλο skimmer? η θα εχω τα ιδια κ με αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eβαλα υλοβαμβακα το τυλιξα ομως απαλα ετσι ωστε να φευγει το νερακι.
την ιδεα την πηρα απο κατι κουτακια που πουλαει το waterinn και κανει ακριβως την ιδια δουλεια ,τωρα μπορεις να αποφυγεις αυτες τις υπερχ. δινοντας πιο πολυ αερα στην αντλια γιατι οσο πιο πολυ αερα τραβαει τοσο λιγοτερο νερο τραβαει, πρεπει να βρεις την ιδανικη αναλογια αερα-νερου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα μολις τωρα κ δουλευει πολυ καλυτερα. ελπιζω να παει ετσι!!! ο ζβ μπορω αν τον βαλω τωρα??? αλατοτητα εχω 1023 κ συμπληρωνω αλατι για να ανεβει λιγο ακομα..
------------------------- μια ωρα καλης λειτουργιας κ μετα παλι υπερχυλιση... κανενα κολπο δεν πιανει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 13-04-10 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη τον βράχο βάλε τον μόλις σταθεροποιήσεις την αλατότητα.Ρώτησες τον προηγούμενο ιδιοκτήτη?Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο να μην μπορείς μετά απο τόσες μέρες να το στρώσεις!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια ωρα καλης λειτουργιας κ μετα παλι υπερχυλιση... κανενα κολπο δεν πιανει...
![]() (υπαρχει περιπτωση να εχει βουλωσει το σωληνακι που ειναι στο δοχειο του αφρου,αυτο που γυριζει το παραπανισιο νερο πισω στο ενυδρειο) ,ξεβιδωσε ομως πιο πολυ το σωλινακι του αερα (ξεβιδωσε το εντελως) και μετα βιδωσε το ωσπου το skimaite να φτανει λιγο πιο κατω απο την μεση του κωνου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- δυστηχος το skimmer το πηρα απο αγγελια απο εδω μεσα κ δεν κρατησα τηλ. ξερω βλακεια μου αλλα το σκευτηκα καθολου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 14-04-10 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |
Ειναι τοσο δυσκολο να κρατηθεις..... | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 14-02-05 17:04 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |