|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη στη φωτό φαίνεται ένας ξεκάρφωτος σωλήνας στη δεξια μεριά του σκιμμερ που κατεβαίνει σχετικά χαμηλά.Αυτός είναι συνδεδεμένος σε μία απο τις εξόδους του σκιμμερ?ΚΑι την άλλη σωλήνα που λές την έβαλες στην άλλη έξοδο?Η ροή επιστροφής των σκιμμερ ΔΕΝ πρέπει να κατεβαίνει τόσο χαμηλά αλλα σχεδόν στην επιφάνεια του νερού γιατί η πίεση που υπάρχει εκεί δεν αφήνει το μηχάνημα να δουλέψει σωστά.Μάλλον τα αποτελέσματα τα βίωσες εχθές το βράδυ.Ο προηγούμενος κάτοχος του σκιμμερ απωλεσε τις κανονικές εξόδους και έβαλε την σωλήνα για να μην έχει φυσαλίδες και θόρυβο.Κάποιες φορές παθαίνουν και αυτό που περιγράφει ο Βλάσης.
Δες πώς πρέπει να είναι κανονικά οι έξοδοι σου ![]() Η κυκλοφορία σου είναι απλα ανεπαρκής ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναί, μέσα στο δίμηνο πλυμμύρησα καμιά5ριά φορές, μετά όχι.
|
||||
|
||||
![]()
Τα μανήσια σφουγγάρια παίζουν και αυτό το ρόλο, δλδ τον περιορισμό των φυσαλίδων.Μην μπερδευεσαι όμως , σε όλο το μήκος των σφουγγαρίων υπάρχουν τρύπες που βγάζουν νερό.Στη φωτό αν προσέξεις απο πάνω τους υπάρχουν τρύπες, λίγο πιο κάτω απο εκεί πρέπει να είναι η στάθμη του νερού του ενυδρείου.Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς τους ευκαμπτους σωλήνες που έβαλες και να προσαρμόσεις στους σκληρούς σωλήνες διχτάκια που μέσα θα έχουν ή υαλοβάμβακα ενυδρειακό ή efhimech. Ίσως μειωθούν λίγο οι φυσαλίδες.Αν πάλι υπερχειλήζει μείωσε το υψος νερού μέσα στο σκιμμερ.Υπόψει πως οι 2 ρεγουλατόροι θα πρέπει να είναι στην ίδια ρύθμιση
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εκανα της αλλαγες αλλα δεν βλεπω αποτελεσματα. το ενυδρειο γεματο απο φυσαλιδες... δινω κ φωτο. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 11-04-10 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω οτι έχεις τυλίξει με κάτι τις εξόδους αλλα δεν μπορώ να καταλάβω με τι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε εχω το ιδιο σκιμμερ και μου εκανε τα ιδια μου πεταγε σαμπανιζε φυσαλιδες,εγω εχω τις μαμα εξοδους του σκιμμερ με τα σφουγγαρακια τα οποια τα τυλιξα προσεχτικα με υαλοβαμβακα αυτον για φιλτρα και βρηκα την υγεια μου.Τωρα οσον αφορα τις υπερχηλισεις θα πρεπει να παιξεις με την ποσοτητα του αερα με το μικρο σωλινακι οσο πιο πολυ το σφιγγεις τοσο παραπανω πηγαινει η σταθμη του αφρου, οταν το κανεις αυτο μπορεις να το ρεγουλαρεις και αλλο με τα κοκκινα βανακια οσο τα σφιγγεις τοσο δυσκολευεται το νερο να φυγει απο τις εξοδους και ανεβαινει η σταθμη του αφρου, επισης οσο θα αλλαζει η ποιοτητα του νερου με το καιρο θελει και αναλογη ρυθμιση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 12-04-10 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το είχες με τον υαλοβάμβακα είναι λογικό να μην δουλευει καλά.Θέλει να είναι αρκετά χαλαρό το δέσιμο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |
Ειναι τοσο δυσκολο να κρατηθεις..... | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 14-02-05 17:04 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |