|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά πρέπει να είναι : http://www.youtube.com/watch?v=5m_Pr...eature=related
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο περαστικά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ
![]() τι να κάνω τώρα ; |
|
||||
|
||||
![]()
Λύσεις υπάρχουν και πάλι καλά που είσαι στην αρχή!
Πάμε.... Οριστικές λύσεις για τα Hydroids: Βγάζεις όλο το βράχο έξω και με ένα φλόγιστρο τον καις σε ΟΛΑ τα σημεία!Αν είσαι τυχερός και τα υδροζωα δεν έχουν εξελιχθεί σε "μεδουσες" το γλύτωσες! Ημίμετρα: 1.Βάζεις εποξική στα σημεία που τα είδες. 2.Αγοράζεις κάποια απο τα ψαράκια που ΙΣΩΣ τα τρώνε!Είχα και εγώ αλλα απο κωλοφαρδία ο μανδαρίνος μου τα τσάκισε όλα! 3.Κάνεις προσευχή τα ![]() Για τις απταίσιες τα πράγματα είναι πολύ πιο ευκολα: 1. Βρίσκεις γαρίδες peppermint.Δύσκολο να τις βρείς και αμφίβολο αν τις φάνε! 2. Αγοράζεις έτοιμα ζουμιά για aptaisia (πχ Joe's Juice) και τις ψάχνεις με την σύριγγα. 3. Αγοράζεις , αν βρείς, αυτόν τον τυπάκο http://www.liveaquaria.com/product/p...62&pcatid=2562 και καθαρίζεις μέσα σε ένα βράδυ!ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι reef safe όμως! Είτε στις απτισιες είτε στα υδρόζωα υποαλατότητες και λοιπά μαντζούνια ΙΜΕ είναι απλά αναποτελεσματικά!
|
||||
|
||||
![]()
με λιγοτερες γνωσεις βεβαια απο τον κωστα εγω σου προτεινω αυτο
http://www.reefhotspot.com/store/ima...copperband.jpg http://www.fishlore.com/profile-copp...terflyfish.htm Diet / Fish Food : Primarily carnivorous, try to give your Copperband Butterfly Fish a variety of marine foods, including brine and mysis shrimp. They will eat aiptasia (glass anemones). It can be very difficult to get them to start eating. You may need to feed live foods exclusively until well acclimated to your tank and then try to wean them onto frozen and flake foods. εγω το ειχα βαλει και μου εκανε δουλεια με καμια δεκαρια που ειχε ο βραχος μου. παντως οντως δεν ζει πολυ. οσο για τους πολυποδες παλι καλα δεν μου τους ειχε πειραξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη δεν του πρότεινα την πεταλούδα καθώς είναι πολύ πιο ευαίσθητη και δύσκολο να φάει απο το filefish!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εγώ θεωρώ ότι έχω και aiptasia και hydroits και λέω να ακολουθήσω την πιο οριστική λύση .
billys ευχαριστώ , αλλά εκτός του ότι το Copperband σε νέο ενυδρείο δεν θα έχει καλή κατάληξη είναι και τα hydroits στη μέση. Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου , θα το αδειάσω και ξανά απ' την αρχή ![]() Να ρωτήσω πως θα γίνει η απολύμανση του ενυδρείου-βράχου νεκρού και ζωντανού-αραγωνίτη ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα ξαναεμφανιστούν ; Μπορεί κάποιο από τα δυο να είρθε από τον ν.β ή ήρθαν σίγουρα από τον ζ.β |
|
||||
|
||||
![]()
Με τον ζβ ήρθαν Γιώργο.Σε νεκρό δεν μπορώ να φανταστώ πως θα επιβίωσαν! Ο βράχος θα πρέπει να στεγνώσει καλά, εγώ θα έκαιγα και τις περιοχές που είδα οτι έχουν υδρόζωα.Ο αραγωνίτης το ίδιο και το ενυδρείο καλό ξέπλυμα και στέγνωμα!
Υπόψη πως κανείς δεν σου εγγυάται πως με μελλοντική αγορά κάποιου lps για παράδειγμα δεν θα σου ξανάρθουν τα σιχαμένα!Πλέον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τπτ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aiptasia? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 12-05-09 11:02 |
Aiptasia | vega | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 11-06-08 07:30 |
s.o.s. - aiptasia in my reef | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 13-05-05 12:29 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |
Aiptasia Anemone | Discos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 27-04-05 14:30 |