|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κάνω Κώστα γιατί άλλο να είσαι γεμάτος με το καλλημέρα κι άλλο μ'ένα μικρό κομμάτι που θα το παρατηρήσεις αν είσαι προσεκτικός και θα το πετάξεις άμεσα .
Οπότε λέω 1) να αδειάσω το ενυδρείο από νερό , βράχο και αραγωνίτη 2) να καθαρίσω ενυδρείο και εξοπλισμό και να τ'αφήσω να στεγνώσουν για πόσες ημέρες ; 3) καθάρισμα- φλόγηστρο σε όλο τον βράχο και στέγνωμα 4) κάθε εμπόδιο και σε καλό , αν και τα εμπόδια έρχονται από λάθος εκτιμήσεις ![]() Πως το βλέπετε το σχέδιο , να το προχωρήσω ; Τον αραγωνίτη να τον ξεπλύνω με νερό α.ο ή να τον πετάξω και να βάλω καινούργιο ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην ρίχνεις το φταίξιμο στον ακουράριστο βράχο.Εγώ τα hydroids απο αποδεδειγμένα κουραρισμένο τα κόλλησα!
|
||||
|
||||
![]()
Ανακατεύω την τράπουλα και ξανατραβάω δηλαδή
![]() Με προβληματίζει το που θα βρω κουραρισμένο βράχο , να βάλω αγγελία αναζήτησης όπως μου είχες πει Κώστα ; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε Γιώργο , αλλά μην νομίζεις πως θα είσαι 100% απαλλαγμένος απο διάφορα "κακά" ζωάκια!Ο βράχος σίγουρα δεν θα έχει τις άλγες που έχει ο ακουράριστος και θα είναι σε πολύ καλύτερη , οπτικά τουλάχιστον, κατάσταση!
Λαχείο είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω και εγω απο αυτα... Βρισκονται αναμεσα στα κοραλακια (στο σφουγκαρι τους) μονο που εμενα ειναι λιγο σκουροχρωμα.. επισης παρατηρησα οτι τα κοραλακια δεν ανοιγουν ποια πανω, εκει που βρισκονται αυτα δηλαδη αλλα μονο απο κατω τους... τα βγαζω ολα μαζι ετσι?? δεν εχουν παει στο βραχο μου εδω και εναμιση μηνα που τα εχω... απλα εχουν μεγαλωσει πολυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω να μιλάς για sps και τους πολύποδες τους έτσι?Καμία φωτό παίζει μην γίνει καμία γκάφα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πολυποδες ειναι που δεν ανοιγουν πλεον.. εκει που ηταν καμια 30αρια τωρα εχουν μεινει 2-3 που ανοιγουν και αυτα ειναι κατω κατω.. Απο πανω πλεον εχει κατι σωληνακια (γυρο στα 15) απο τα οποια βγαινουν οι κυριοι που φενονται στις φωτο του φιλου πιο πανω, σε πιο σκουρο χρωμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
να τα βάλω σ' ένα βαρέλι με νερό-χλωρίνη και μετά να τα αφήσω σε νερό-αντιχλώριο για να συντομεύσω την διαδικασία ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι..
Gaia:πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου και πόσο καιρό μετά την εισαγωγή του Ζ.Β. τα παρατήρησες; Madfdg: τι προκαλούν αυτά τα ζωντανά; Όταν λες "πριν εξελιχθούν σε μέδουσες" εννοείς ότι τα hydoids είναι το αρχικό στάδιο της μέδουσας;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aiptasia? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 12-05-09 11:02 |
Aiptasia | vega | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 11-06-08 07:30 |
s.o.s. - aiptasia in my reef | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 13-05-05 12:29 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |
Aiptasia Anemone | Discos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 27-04-05 14:30 |