|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης δες και τα watt, το φίλτρο δουλεύει συνεχώς.
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα και οι Eheim μπορεί να βγουν με πρόβλημα...
![]() Βασικά εγώ έχω απορία... η αντλία για την οποία μιλάμε είναι μία κλασσική υποβρύχια αντλία η οποία τραβάει νερό από τις τρύπες που έχει και μετά το σπρώχνει από την έξοδο της μέσω μία σωλήνας, σωστά?? Στην περίπτωση του εξωτερικού φίλτρου τώρα, με ποιό τρόπο τραβάει το νερό από το ενυδρείο?? Αφού βρίσκεται μέσα στο δοχείο...Βρίσκεται στο κάτω ή στο πάνω μέρος του δοχείου... δυχτυχώς δεν έχω καταλάβει καλά... αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H αντλία είναι στο πάνω μέρος ώστε να μπορεί να γίνεται εξαέρωση
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικα με το δοχειο μπορεις να βρεις δοχειο μεταφορας υγρων καταλληλο για τροφημα (σαν βαρελακι), οπου ειναι βιδωτο και ειναι μεγάλης αντοχης.
Ερωτηση, δεν γινεται να υπαρξει η εσωτερικη αντλια εσωτερικα του ενυδρειο και να στελνει το νερο στο δοχειο και μετα να το ξαναγυριζει στο ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαζόσουν πολύ δυνατή αντλία για να κάνει κάτι τέτοιο.
Γιατί θα πρέπει να έχει την δυναμη αφού γεμίσει το δοχείο που θα βρίσκεται ένα μέτρο κάτω,να σπρώξει το νερό άλλο ένα μέτρο πάνω, άρα και μεγαλύτερη πίεση μέσα στο δοχείο...και με την μείωση της ροής λογο των υλικών μέσα στο φίλτρο...δύσκολο! |
|
|||
|
|||
![]()
Χλωμότατο αυτό που προτέινεις φίλε μου.. Φυσικά και γίνεται.. αλλά θα ξεφύγεις πολύ σε κόστος για τέτοια αντλία,αλλά και οι αντοχές του δοχείου θα φτάσουν στα όριά τους, με αποτέλεσμα να σου σκάσουν οι ενώσεις... και δεν θα αξίζει πλέον σαν DIY... Στα λεφτά που θα πας θα πάιρνεις σίγουρα ενα πολύ καλό EHEIM εξωτερικό.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή λες να μου κοστίσει 80-90 ευρώ??? Τόσο θα μου πάει με τα μεταφορικά ένα φίλτρο και όχι τόσο επώνυμο δυστυχώς...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |